Eliot dlouho homosexualitu tajila, ovšem když se provalilo, že žije na hromádce s rakouskou modelkou Lucií von Alten (24) v londýnské čtvrti Belgravia, přiznala barvu. „Dříve jsem tu potřebu neměla, nikdo se mne na mou sexualitu neptal. Doma věděli, jak na tom jsem, a tak to moji přátelé tušili,“ řekla s klidem Eliot.

„Už jsme si na to dávno zvykli. Pořád se často stýkáme, vše funguje, jak má,“ uvedla k přiznání své dcery Stingova manželka Trudie Styler (61). A Sting k tomu dodal: „Není to žádné tajemství. Prostě se mají rády.“

Zatímco dcera tedy nemá potřebu se o svém milostném životě vybavovat, Stingnikdy nedělal kolem sexu drahoty a klidně dlouze vyprávěl o sedmihodinových maratonech tantrického sexu s manželkou Trudie.

Eliot se tak v tomto směru příliš nepotatila, zato kariérou kráčí v otcových šlépějích. Pod jménem Coco Sumner totiž skládá písničky a hraje na baskytaru v kapele. Příjmení Sumner si Eliot nevymyslela, ale zdědila ho po Stingovi, který se ve skutečnosti jmenuje Gordon Matthew Thomas Sumner.

Fotogalerie
6 fotografií