Děvčátko Mercy James se podle všeho narodilo čtrnáctileté dívce, která byla znásilněna. Krátce po porodu zemřela, a jelikož její rodina žila v chudobě, rozhodli se novorozenou holčičku dát do sirotčince.

Žijeme velmi prostý život s minimem peněz, tak jsme si mysleli, že by bylo lepší nechat Mercy na počátku života v sirotčinci. Víme, že Madonna dala tomu sirotčinci mnoho peněz, a lidé nás přesvědčili, abychom jí nechali naše dítě k výchově. Ale nemůže Mercy milovat více než já, to není možné. Jen ji žádáme, aby se chovala lidsky,“ uvedla babička holčičky Lucy Chekechiwaová.

Svět totiž Madonnu kritizuje za to, že kvůli své profesi a vytíženosti nemá na děti čas a využívá služeb chůvy. Navíc rozzuřila biologického otce adoptované dcerky Mercy, když ji po příletu do Londýna okamžitě zasvětila do tajného židovského učení kabaly. Ve zpěvaččině okolí nesmí být nikdo, kdo uznává jinou víru než kabalu.

S adopcí Mercy její biologický otec nikdy nesouhlasil. Snažil se adopci zabránit a o holčičku se zajímal, ovšem nebylo mu to nic platné. Madonna prohlásila, že není jisté, zda James Kambewy je Mercyin skutečný otec, a tudíž na ni nemá nárok. „Moje Mercy je pryč. Madonna využila své peníze a moc, ale moje krev bude v Mercy žít navždy. Já už teď nemůžu udělat nic," řekl zdrcený otec britskému Daily Mail.

Fotogalerie
12 fotografií