Režisérská premiéra herečky Angeliny Jolie sklízí posměch u všech kritiků. I když ona sama se snažila všemožně-nemožně protlačit svůj nový „trhák“ Unbroken a objevovala se v posledních týdnech na téměř všech akcích, kde se jen špitlo o jejím snímku, zatím se kýžený úspěch nedostavil.

Dokonce samotná Angelina byla z toho tak vyčerpaná, že nakonec chytla plané neštovice a musela zrušit avizovanou účast na několika promítáních. „Aby bylo jasno, proč budu chybět na promítání v příštích několika dnech. Včera večer jsem zjistila, že mám plané neštovice. Nemůžu tomu stále uvěřit, můj film pro mě tolik znamená... Ale takový je život,“ prohlásila Angelina.

Jenže to by nebyl vznešený Brad, aby v tom svou manželku nechal. Na včerejším promítání filmu své ženy v Los Angeles se objevil sice bez Angeliny, ale zato v doprovodu jejich tří dětí. Na červeném koberci tak zazářili synové Maddox (13) a Pax (11) i dcera Shiloh (8) a to všichni v perfektně padnoucím obleku, jak velil dress code.

Bohužel Angelininu filmu to zřejmě asi už nebude nic moc platné, protože podle nominací na všechny prestižní ceny se její snímek nikde neobjevil. A co hůř, dokonce se proslýchá, že by se klidně mohl ucházet o anti-cenu Zlatá malina.

Fotogalerie
10 fotografií