Vše začalo v podstatě nenápadně, když si vzal idol všech žen, herec Brad Pitt  (50) krásnou, začínající herečku Jennifer Aniston, na první pohled to byl zcela idylický vztah. Jenže to by do něj v roce 2005 nesmělo přijít osudné natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith, kde se Brad zamiloval do své herecké kolegyně Angeliny Jolie. A zde začala nenávist v trojúhelníku Brad, Jennifer a Angelina.

Krátce poté, co se Pitt rozvedl, herec oznámil, že s Angelinou nejenže chodí, ale také čekají své první dítě. A i když všichni skeptici tvrdili, že vztah nevydrží, hollywoodský pár se po téměř deseti letech vztahu letos tajně sezdal.

Jenže zatímco Angelina slavila pracovní i osobní úspěchy a svého vyvoleného dokopala k oltáři, Jen se především ve vztazích moc nedařilo. Za vše mluví dlouhý seznam milenců a snoubenců, mezi kterými byli herci Vince Vaughn (44), Owen Wilson (46) nebo údajně i Orlando Bloom (37). List prozatím končí zasnoubením s hercem Justinem Therouxem (43).

Ale jak to tak bývá, nakonec se přece jen karta obrátila, a i Jennifer konečně triumfuje i na poli herectví a její rivalka Jolie značně ostrouhala. Zatímco Aniston sbírá jednu nominaci na prestižní ceny za druhou, Angelinin nový snímek Unbroken se stal terčem posměchu. A právě díky této situaci si Jen řekla, že už žabomyších válek stačilo, a zvedla telefon.

Jen potřebovala hodit minulost za hlavu, a proto zavolala Angie, aby jí odpustila,“ prozradil zdroj z blízkého okolí herečky. „Aniston řekla, že volá, aby to vše uzavřela. A Angelina jí na to pověděla, že je za to moc ráda,“ řekl kamarád Jennifer. Dokonce si holky mezi sebou zažertovaly, když Jennifer prohlásila: „Doufám, že ti manželství s Bradem vydrží déle než mně.

Fotogalerie
11 fotografií