Po oscarové noci celý svět opěvoval pohotovost a důvtip moderátorky Ellen DeGeneres (56), která dokázala »spontánně« nahnat 11 hvězd stříbrného plátna na jedinou fotku. Tu pak na síti Twitter sdílel rekordní počet uživatelů – včera jich bylo přes 3,1 milionu (předchozí Obamův rekord byl 781 000 přeposlání - pozn.).

Platili to Korejci

Sláva jí ale vydržela jen jediný den. Včera na ni totiž prasklo, že všechno bylo předem připravené a zaplacené elektronickým gigantem Samsung! Právě tato společnost je jedním z hlavních sponzorů akce a podle Wall Street Journal jen za reklamy promítané během nedělního přenosu utratila 400 milionů korun! A slavná fotografie byla jen součástí propagace!

Video
Video se připravuje ...

Pitt, Streep a spol: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters

Sama má iPhone

Přístroj Samsung Galaxy Note 3 moderátorka podala herci Bradleymu Cooperovi (39) aby zvěčnil rádoby improvizovaně vytvořenou skupinku... A že nešlo o náhodu, dokazuje i fakt, že Ellen se po přenosu hned s radostí vrátila ke svému iPhonu konkurenční značky Apple! Sama ale taky nebyla škodná, Samsung totiž v rámci poděkování poukázal každé z jejích dvou nadací po 30 milionech korun!

Víte, co se dělo po přímém přenose? Ne? Dozvíte se ZDE.