Moderátorka Oscarového večera Ellen DeGeneres je prosluslá svým ostrým vtipem a nic pro ni není tabu. Během přímého přenosu si tedy usmyslela, že hvězdy Hollywoodu nakrmí pizzou. Od poslíčka si tedy objednala několik krabic pizzy. Když je poslíček do Dolby Theatre dovezl, netušil, jaké tučné dýško si odsud odveze.

Ellen s pomocí poslíčka pizzu mezi hvězdné hosty rozdala a hladovci jako Julia Roberts, Meryl Streep, Harrison Ford, ale i Brad Pitt se začali okamžitě ládovat. Pak si vypůjčila od rappera Pharrella Williama klobouk a od slavných tváří vybrala do klobouku 600 dolarů na dýško.

To se jí zdálo málo a tak do klobouku z vlastní kapsy přihodila další 400 dolarů. Mladík si během pár minut vydělal 1000 dolarů, tedy 20 tisíc korun. Peníze mu následně předala ve své show. Zcela šokovaný peníze zvedl nad hlavu a publikum propuklo v jásot. Podle informací Daily Mail si poslíček královské dýško nakonec nepřevzal.

McConaughey šel po Oscarech "vyrábět" děti

Nejlepší herec Matthew McConaughey měl ze své první zlaté sošky takovou radost, že chtěl jít okamžitě slavit. Ale zapomeňte na bujarý večírek plný alkoholu. Matthew se hned po vyhlášení výsledků vrhl na svou krásnou ženu a začal vykřikovat: "Na afterpárty nezůstaneme s ženou dlouho. Chci jít totiž domů a udělat si další dítě."

Po tomto prohlášení na svou ženu vyplázl jazyk, pak ji divoce políbil. Matthew má s krásnou Camilou Alves už tři děti, syny Leviho (5) a Livingstona (14 měs.) a dceru Vidu (4). Teď to ale vypadá, že se rodina o jednoho potomka ještě rozroste.

Cate Blanchett před novináři sprostě klela

S hvězdnými výstřelky nezůstala pozadu ani Cate Blanchett, která si letos odnesla Oscara za nejlepší herečku. Po rozdání sošek se odebrala na tiskovou konferenci,. Ještě si ani nestoupla k mikrofonu a novináři už na ní pálili otázky.
První otázka začínala větou: "Vy jste první australská herečka, která získala Oscara,...", ale svou myšlenku nedořekl, protože ho Cate přerušila. "A to si ku*va zapamatujte," odvětila nevybíravě dotazujícímu novináři. Ten se hlasitě rozesmál a v rozpacích pokračoval ve svém dotazu. No, teď má Oscara, tak si může dovolit všechno...
Víte, jak vzniklo slavné selfie fotografie? Ne? Dozvíte se ZDE.