Nejde o to, zda osmatřicetiletý producent Jaro Slávik, který se díky Talentu zviditelnil i v ČR, má s pětadvacetiletou Karolínou Krézlovou mimomanželský poměr či ne. I když řada lidí z dobře informovaného zákulisí tvrdí, že tomu tak je. „On při pobytu v Praze bydlí u Krézlové na Vinohradech a velmi často se stýkají i v Bratislavě, kde na veřejnosti prakticky fungují jako pár,“ nechal se slyšet jistý zasvěcený člověk, který nechtěl být veřejně jmenován.

Podstatné není ani vyjádření šéfredaktora týdeníku Spy, Pavla Novotného, který řekl dosti natvrdo: „Slávika a Krézlovou lidi v branži už dlouhou dobu považují za pár. Oni se tím ani nijak netají. Ale drží se to pod pokličkou. On má bohatou ženu, ona si teď hraje v médiích na přítelkyni Sámera Issy. Já a můj časák jsme to neřešili, už jsme ho jednou málem rozvedli, ale s tím Talentem to přehnal. Připadá mi to jako levá na soutěžící i diváky. A fakt by mě zajímalo, zda by s pistolí u hlavy Dejdar přiznal, že o tom věděl dopředu.“

Takové ujištění Novotného, jenž se nazývá protekčním spratkem, může řada lidí brát s rezervou. Ale rozhořčení zpěvačky Martiny Pártlové, která na svém Facebooku napsala, že Slávik pustil do dalšího kola svou (Lucií Bílou zpochybněnou) milenku, už za zamyšlení stojí. Tady se nejedná o morální odsouzení ženatého muže, který se zapletl s atraktivní holkou s ambicemi zpěvačky. Zde jde o střet zájmů, profesionální selhání.

Malá trapná hra

Ze všech dosavadních článků, jež na téma této kauzy vyšly, jasně vyplývá, že slečnu Krézlovou zájem médií těší. Na dotazy týkající se jejího milostného poměru se Slávikem, odpovídá dráždivě mlhavě. O milenci, jehož jméno tají, říká: „Je bílej, ale je namixovanej východem. Je vysokej, krásnej, chytrej, je silnej. Je hodnej, na ostatní zlej, je dobrej, velmi dobrej." Což je charakteristika, která může platit i na charismatického exhibicionistu Slávika, který o tom, že je dobrej přesvědčil i na prahu dospělosti v porno průmyslu. A rozhodně je dobrej z pohledu oblouzněné (nebo snad vypočítavé) pipinky, která se před Talentem zviditelnila jako exmilenka fenomenálního jamajského sprintera Usaina Bolta. Vlastně Slávik by byl dost dobrý vůbec, nebýt jeho narcismu. Ne nadarmo jistého času moderátoři Talentu, sarkastičtí vtipálci Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař soutěžící naváděli, aby Slávika oslovovali strejda Sláva…

Krézlová se sice snaží mlžit, ale způsobem, jenž spekulacím o poměru jen nahrává. „S Jarem jsme se zkontaktovali během natáčení Talentu. Stýkáme se pracovně. Víc bych to opravdu nechtěla komentovat, je to naše soukromá záležitost,“ tvrdí a zároveň neopomene dodat, že Slávik je jejím manažerem. Za pár dní mi vychází nový song, pak vidoklip, pochlubila se slovenskému Novému Času… To, že za vším stojí strejda Sláva, netřeba dodávat..

Porotce Jaro Slávik milostný poměr se soutěžící Karolínou Krézlovou tvrdě popírá. A snaží se jej zlehčit prohlášením: „Už se říkalo, že mám něco s Bílou nebo také s někým jiným. Té holce dělám jen manažera, ale ona chodí s nějakým jiným zpěvákem, pokud já vím.“ To, že by manažer nevěděl jméno zpěváka, jenž jeho ovečku obšťastňuje a ona jej bláznivě miluje, těžko uvěřit. Ale to jen tak mimochodem, vážení.

Velké kecy a bezmocné protesty

Nástup Karolíny Krézlové minulou neděli příliš šťastný nebyl. V entrée působila dosti stupidně. „Kolik je vám let?“ zeptala se porotkyně Lucie Bílá. „Musím to říkat? Já už jsem na hranici, kdy se to neříká,“ odpověděla Karolína a v rámci své reklamy dodala: „Já mám modelingovou a hostesingovou agenturu a tam všechny ty holky mají devatenáct, sedmnáct. A mně je pětadvacet,“ dramaticky povzdechla. „Rozhovor raději dělat nebudeme, mohlo by vám to uškodit“, zarazila ji Bílá a vybídla Karolínu k vystoupení. To co předvedla, byla těžká bezpohlavní nuda interpretovaná hezkou, ale bezduše působící děvenkou. „Myslíte si o sobě víc, než jste,“ zhodnotila její výkon Lucie Bílá a dala Krézlové jasnou stopku. Vědomě nadstavila kůži, vzepřela se možné tiché dohodě a já jí za to subjektivně tleskám. Nemusela to udělat.

Pánové Dejdar a Slávik byli jiného názoru a slečnu Krézlovou pustili dál. Slávik ji dokonce odvážně označil jako českou Carlu Bruni. Zřejmě se chytil slova modeling. Co na tom, že jeho Karolína vlastní jakousi agenturu a manželka francouzského exprezidenta Sarkozyho Carla Bruni byla svého času v branži hvězdou světového kalibru.

Stavět na roveň Karolínu Krézlovou s aristokratickou Carlou Bruni Sarkozy je totéž jako zaměňovat mrazenou, vody plnou drť krabích tyčinek surimi s čerstvými tygřími krevetami. Těžko říci nakolik Jara Slávika půvaby Karolíny Krézlové zblbly a nakolik propaguje coby manažer své zboží pod rouškou porotce. Pokud platí druhá varianta, měla jej TV Prima ihned vyměnit, protože Slávik, jak podotknul Pavel Novotný, hraje levou na soutěžící i diváky.

P.S. Máte snad jiný názor? Zapojte se do diskuze pod článkem nebo na mém facebooku.