Bývalá milenka nejrychlejšího muže planety Usaina Bolta (26) prý už nějakou dobu udržuje vztah s Jaro Slávikem. Dokonce to sama i nechtěně přiznala. „Je to nejlepší chlap, kterého jsem doposud poznala. Ale jeho jméno musím udržet v tajnosti, protože by to oběma uškodilo,“ netají se kráska, která Slávika poznala právě při natáčení Talentu. Zpočátku jen spolupracovali, ale podle zdroje ze zákulisí show začali i randit.

Scházejí se u ní doma

„To je hloupost. Nebudu to komentovat,“odsekl Slávik. Jenže Karolína byla sdílnější. „Jaro mě zastupuje a smlouvu jsme podepsali na tři roky. Za pár dní mi vychází nový song a pak videoklip,“ prozradila Novému Času Krézlová. Za jedno vystoupení si účtuje 10 tisíc korun!

Zřejmě se ale nejedná jen o čistě manažerskou spolupráci. Když je Slávik v Praze, bydlí prý u Karolíny v jejím bytě na Vinohradech. Kdo ví, zda to jeho manželka Andrea, se kterou má dva syny, rozdýchá i tentokrát. Jaro už má u ní škraloup kvůli gaypornu a nočnímu rande s pornoherečkou Dianou Gold, se kterou ho fotografové načapali před rokem.

Fotogalerie
6 fotografií