Tom včera pozdě večer v Kalifornii nasedl na letadlo a přes celou Ameriku si to namířil do New Yorku, kde se měl poprvé od rozchodu s Katie Holmes sejít se svou drahou dcerkou Suri.

Po příletu do New Yorku na Toma čekala jeho sestra Cass Mapother i s malou Suri. Tom ihned popadl Suri do náruče a všudypřítomní fotografové se mohli umačkat, jen aby zachytili nejlepší snímek. Suri se svého otce držela jednou rukou kolem krku a v druhé svoji plyšovou hračku a ihned zamířili do hotelu Greenwich.

Pro Toma i Suri to muselo být neuvěřitelně emotivní shledání. V posledních týdnech spolu mluvili pouze přes telefon nebo videochat a naposledy se viděli 16. června v Reykjaviku na Islandu společně s Katie.

A jejich dobré rozpoložení se dalo poznat i ve chvíli, kdy opustili hotel. Suri radostí jen zářila. Náladu skvěle dokreslovaly i oranžové šaty s červenými střevíčky. Zatímco Tom zvolil námořnickou, světle modrou košili.

Podle TMZ.com Tom se Suri navštívili i nový byt jeho již bývalé manželky Katie Holmes. K žádnému setkání mezi exmanžely ale nedošlo.

Pro Suri to musí být mimořádně stresující období, které začalo rozchodem její rodičů, pokračovalo neustálým zájem médií a vše vyvrcholilo včera večer, kdy do vozu, který vezl Suri a Katie nacouval popelářský vůz.

Nehoda se obešla bez zranění, jediný, kdo utrpěl menší oděrky, byl řidič limuzíny. "Nebylo to nic vážného, jen mě překvapilo to, že z vozu vystoupila Katie Holmes", řekl jeden ze svědků nehody. Okamžitě se vyrojily spekulace, že za nehodou stojí scientologická církev. Její členové prý Katie se Suri sledují na každém kroku. Právě scientologové, a Tom je jedním z nich, jsou zřejmě hlavním důvodem, proč Katie Toma opustila.

Katie nedávno zapsala Suri do katolické školy, Sacret Heart School v New Yorku. "Je to konzervativní škola, kam chodilo mnoho známých osobností a já chci, aby moje dcera byla katolicky založená a myslím si, že tato škola je pro mou dceru ta nejvhodnější," dodala Katie.

 

Fotogalerie
11 fotografií