Rozvod vyřešili až nečekaně v poklidu během několika dní. Zatímco Tomova bývalá manželka Nicole Kidman (45) si prošla peklem a Cruise jí nenechal takřka nic, Katie z manželství odešla s 310 miliony korun. A média se tomu diví, protože Tom měl proti ní takřka neprůstřelnou předmanželskou smlouvu.

Podle Los Angeles Times navíc Katie dosáhla svěření dcery Suri (6) do péče. I když oficiálně to ještě potvrzeno nebylo. 

Na přetřes přišla i teorie, že do rozvodu zasáhli scientologové. Tom má u nich vysoké postavení, tudíž je zřejmé, že Katie znala mnoho interních tajemství. Kdyby se chtěla mstít, ztížila by církvi nahánění nových oveček, a tím by ji mohla připravit o finanční příspěvky, které jsou často dost vysoké.

Holmes se stará o Suri a školu, Cruise o svou pověst

Katie ale nejspíš pomstychtivá není a stará se spíše o sebe a Suri. Pro tu již vyhlíží novou školu - ideálně katolickou. Ve hře je prestižní ústav na Manhattanu Convent of the Sacred Heart, který v minulosti navštěvovaly třeba Lady Gaga nebo Nicky Hilton.

Tom nyní řeší jiné problémy - bije se za svojí pověst. A spřádá žalobu proti National Enquier, který jeho domácnost označil za dům teroru, kde měl držet Katie a Suri v malé místnosti bez oken... Cruise plátek zobrazil jako monstrum a na autory čeká nejspíš soud. "Tom je starostlivý otec, pracovitý herec a především upřímný, slušný člověk," brání Cruise jeho právník Bert Fields.

Fotogalerie
10 fotografií