Jessica Simpson má těhotenství za sebou a své novorozeně pojmenovala Maxwell Drew Johnson. Co na tom, že se jedná o malou holčičku! Jméno Maxwell zvolili rodiče na počest Jessičina otce Erica Maxwella. je tedy pánské, kompenzuje ho však druhé jméno Drew, které dostala dcera po babičce.

Jessica v současné době chodí s hráčem amerického fotbalu Ericem Johnsonem, avšak vdaná ještě není. Zasnoubili se sice již v listopadu 2010, ale díky těhotenství zatím ke svatbě nedošlo. Jessica však nesmutní, jedno manželství ji už ostatně nevyšlo - v roce 2005 se rozvedla se zpěvákem Nickem Lacheym.

Na svých internetových stránkách nyní americká zpěvačka a herečka uvedla: "Eric a já jsme šťastní, že můžeme oznámit narození naší dcery Maxwell Drew Johnson. Jsme vděční za všechnu tu lásku, podporu a modlitby, které jsme dostali. Tohle je nejúžasnější zážitek našich životů," poznamenala šťastná maminka k narození svého 4 kila vážícího a 54 centimetrů měřícího potomka.

Malá Maxwell přišla na svět zahrnuta luxusem a tou nejlepší péčí - v luxusní nemocnici Cedars Sinai v americkém Los Angeles, kde ta nejlepší mateřská apartmá stojí ohromujících 3 784 dolarů na noc.

Fotogalerie
6 fotografií