Hitmaker se přitom na špičce pop music drží už 30 let. „Pro mě jsou jeho písničky zlo,“ prohlásil nadutě Chodúr. A co na to Michal David? „Zatím toho na taková vyjádření moc nedokázal…,“ řekl Blesku hitmaker.

Tím však Chodúrovy urážky na Davidovu adresu neskončily. „Jsem rád, že mi produkce vybrala skladbu Každý mi tě lásko závidí. Tahle písnička byla pro mě z té hrůzy to zlo snad nejmenší,“ sdělil Blesku dokonce Chodúr po sedmém finálovém kole, které patřilo právě Davidovi. A toho Chodúrovo vyjádření pěkně nadzvedlo. „Chlapec nám nějak vyrostl, a to toho ještě moc nedokázal. S napětím teď budu sledovat, jak a kdy se jeho jméno vryje do světa hudby,“ reagoval David na urážky Chodúra. Toho v neděli porota za interpretaci Davidovy písně vůbec nepochválila.

Chodúr svůj špatný výkon ale odmítl uznat a neúspěch svedl na „slabomyslné“ texty a hloupou hudbu Davida.

„Dobrý zpěvák by měl umět zazpívat všechno,“ míní nevzrušeně David. „Nejsem si jistý, zda Chodúr obstojí na soudobé popové scéně. Jeho projev je poněkud tradiční a hodně kopírující Toma Jonese. Svou vizáží je také pro moderní scénu kapku za dobou,“ dodal.

Chodúr si možná mohl nechat názor na Michala Davida pro sebe. Je to totiž právě hudební boss David, který ve svých muzikálech dává šanci vypadnutým superstarovým hvězdičkám. „Chodúr má obrovský hlasový fond a je to talent. Rád mu práci dám. Ovšem, pokud jí český Tom Jones nepohrdne...,“ prohlásil velkoryse skladatel.

Finalisté SuperStar: Díky Davidovi mají na chleba

Martin Chodúr by se měl pořádně chytit za nos kvůli svým výrokům o kvalitách muziky Michala Davida (49). Díky tomuto hitmakerovi se řada jeho předchůdců v obdobných soutěžích po jejich skončení vůbec uživí. A to nejen finalisté, ale třeba i vítěz druhé řady Česko hledá SuperStar Vlasta Horváth.

Michal David neváhal oslovit pro své muzikály finalisty nejrůznějších pěveckých soutěží. Ti mají díky němu a jeho kolegovi z divadel Broadway a Hybernia, producentovi Oldřichu Lichtenbergovi, pravidelný měsíční příjem. Z finalistky X Factoru Kamily Nývltové si vychovali hvězdu, která alternuje hlavní role v muzikálech Angelika, Dracula a Kleopatra. Dívčí hvězdou muzikálů těchto divadel je i první stříbrná SuperStar Šárka Vaňková. Oslovena už byla i aktuální vyřazená finalistka Markéta Konvičková.

Příležitosti díky Davidovi našli i soutěžící z Česko hledá SuperStar Ali Amiri, Tomáš Savka a Petr Poláček. Ten ale společně s kolegyní ze soutěže Michaelou Noskovou dezertoval do konkurenčních Dětí ráje, muzikálu, který také profituje na písních Michala Davida. Tam Davidovy písně zpívá i další finalista SuperStar Michal Foret.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku