Blonďatá hlava, šibalský kukuč, podoba je více než zřejmá! „Ano, s Pavlem Nedvědem (37) jsme vzdálení bratranci,“ potvrdil Blesk.cz Miroslav Šmajda, který se o příbuzenství se známým fotbalistou dověděl před pár lety od své babičky. „Ptala se mě, jestli znám Pavla Nedvěda. Tak jsem jí řekl, že samozřejmě, že je to můj nejoblíbenější fotbalista. Zeptal jsem se jí, proč se mě na to ptá. Řekla mi, ať se podívám do zrcadla, jestli se mi nezdá, že jsme si podobní. Pak mi řekla, že jsme příbuzní. Moje a jeho babička jsou sestry,“ popsal Blesk.cz celou věc Miro.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Fotogalerie
5 fotografií

„Nemohl jsem tomu uvěřit. Juventusu a Pavlovi Nedvědovi fandím už od dětství. Je to nejelegantnější fotbalista, kterého znám,“ řekl zpěvák.

S Nedvědem ho kromě vnější podoby pojí také láska k fotbalu. „Jako malý jsem fotbal aktivně hrál. Ale pak přišlo zranění a já jsem musel s fotbalem skončit. Za nedlouho poté jsem se začal věnovat hudbě. Aspoň někomu z nás to vyšlo,“ dodal s úsměvem jeden z velkých favoritů soutěže.

Fotbal na Facebooku

„Je vidět že se geny neztratily. Kluci si ze mě dřív dělali srandu. Když hrál Juventus, tak říkali: ‚Hele, po trávníku běhá náš Mireček!‘ Nikdo z nás to tehdy netušil. Byla to jen sranda. Zdá se to neskutečné, že se tak trefili,“ řekl Blesk.cz Miroslav.

S Pavlem Nedvědem se zatím osobně nesetkali, ale jsou v telefonickém kontaktu. „Pokud se dostanu do finále SuperStar, chtěl bych ho pozvat, aby se přijel podívat na přímý přenos,“ plánuje si Miroslav Šmajda. Jeho šance na postup jsou vysoké. Kladně jeho výkony hodnotí jak porota, tak nepochybně i tisíce fanynek před televizními obrazovkami.