Široký úsměv, vřelé obětí a nakonec sladké políbení. Tak probíhala návštěva paní Elišky z Ostravy, kterou do svého domu pozval Josef Rychtář. Ani tentokrát však vdovec nezneužil situace k nalezení nové přítelkyně. Paní Eliška je totiž velkou a dlouholetou fanynkou Ivety Bartošové, o níž tvrdí, že ji znala.

Podle jejích lačných pohledů a pusinek je však jasné, že nyní je fanynkou i samotného vdovce. „Požádala mě, zda by se se mnou mohla vyfotit, nejspíš se chtěla pochlubit v Ostravě. Pak se mě zeptala, jestli bych jí dal pusu. Stejně takovou pusu dám svým blízkým nebo kamarádce, nehledejte v tom nic vážnějšího,“ svěřil se Rychtář Blesk.cz.

Jenže to ještě netušil, že paní Eliška bude mít ze společných fotografií takovou radost, že se s nimi pochlubí na internetu. „Opravdu v tom nic není. Já opravdu nemám myšlenky na to hledat si nějakou přítelkyni nebo milenku,“ dodal vdovec.

Paní Eliška se navíc zná s jeho věrným přítelem Standou, s nímž se dokonce potkala na poslední pietě za Bartošovou, která se konala v Uhříněvsi. Tam ho požádala, zda by nemohla jít Ivetě položit na hrob andělíčka pro štěstí, kterého přivezla.