Syn Bartošové Artur se měl v úterý večer vydat do vily, kde vyrůstal se svou matkou. Tam nyní žije vdovec Josef Rychtář. „Artur se strašně Rychtáře bál, proto si s sebou vzal člověka, který ho tam doprovodil. Dozvěděl se totiž, že si Rychtář najal ochranku a měl z ní i z něj velký strach. Chtěl si vzít jen své věci a zase odtamtud zmizet, vůbec netoužil s Rychtářem něco řešit. Ale nikdo mu neotevřel, přestože tam nějaké auto parkovalo,“ svěřil se Super.cz zdroj.

Proč by ale Rychtář nepouštěl Artura dovnitř? Ještě když Iveta žila, dušoval se, jací jsou s Arturem parťáci. Pak ale ani kvůli němu nevyhověl rodině ohledně přání Ivetina pohřbu, kterého se proto nakonec Artur nezúčastnil.

Syn Josefa Rychtáře Jan (27) však pro Blesk.cz řekl, že vše bylo jinak. "Byl jsem dnes u táty a bavili jsme se o článku, který vyšel na konkurenčním webu. Táta mi řekl, že na záznamu kamery ze zvonku není, že by někdo včera zvonil. A už vůbec ne Artur. Ten má ostatně svoje klíče i kód od bezpečnostního zařízení. Do domu se může dostat kdykoli," tvrdí Rychtářův syn. Podle jeho otce se informace o tom, že by nepustil Artura do vily v Uhříněvsi, nezakládají na pravdě. "Táta říkal, že kdyby tam Artur přišel, tak nevidí důvod, proč by ho tam nepustil. Artur si může vzít z domu, cokoli bude chtít," dodal Rychtář junior.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Černý trh s léky, které zobala Iveta! A odmítnutí Artura! Redakce Blesk.cz