Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Diváci Ordinace komentují nové postavy v seriálu! Kohoutová a Kvitová jsou překvapením

/
  • Do Ordinace míří Kvitová a další nové tváře! Diváci se proti tomu ale bouří.
    21. prosince 2017 ● 10:10

    Seriál Ordinace v růžové zahradě se vysílá už řadu let a stále má řadu příznivců. Ovšem teď se divákům znelíbila některá rozhodnutí scénáristů a zejména řada nových postav, která má do seriálu nově nastoupit. Roli dostala dokonce i vrcholová tenistka Petra Kvitová (27)!

  • 1.

    Berenika Kohoutová

    Již několik účastníků show Tvoje tvář má známý hlas posléze dostalo roli v Ordinaci. Například Milan Peroutka (27), Anička Slováčková (22) či Miroslav Etlzer (52). Nyní se k nim připojí i vítězka čtvrté řady Berenika Kohoutová (26). Její postava, Denisa Vlachová, není zcela kladnou hrdinkou a zřejmě na jaře přidělá pár vrásek vrchní sestře Květě v podání Kláry Sedláčkové-Oltové (41). Jedná se totiž o milenku jejího zesnulého manžela, o níž neměla doposud ani zdání.

    „Já ji vidím jako holku, která možná měla hezký život, ale zkomplikovala si ho vztahem se ženatým chlapem. Otěhotněla s ním, porodila mu dvojčata a poslouchala jeho sliby, jak od své původní rodiny odejde,“ prozradila o své roli herečka. „Když už to pro ni začalo vypadat nadějně, zemřel a nechal po sobě spoustu nevyřešených věcí,“ dodala Berenika, která v osobním životě prožívá také milostné problémy. S manželem Pavlem Čechákem (42) se totiž před nedávnem rozešli.

    Některým divákům se ale její účast v seriálu moc nezamlouvá. „Kohoutová všude, kam se podíváš. Umí si to zařídit,“ objevilo se v komentářích na sociální síti. „Proč se tam zase cpe Kohoutová?“ přizvukovala další uživatelka. Zřejmě jim ještě v žaludku leží její vítězství ve Tváři, které mnozí přáli spíše Anetě Krejčíkové (26) či Jitce Boho (26). „No to se moc těším, chce to nějak provětrat,“ nechyběl ani pozitivní ohlas.

    Berenika Kohoutová jako Denisa Vlachová v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova

  • 2.

    Ivan Lupták

    Nováčkem chirurgického oddělení v kamenické nemocnici se stane Vojta Kratochvíl, kterého ztvární herec Ivan Lupták (31), kterého můžeme vídat nejen na prknech Divadla Na zábradlí, ale také ve filmu Zahradnictví: Nápadník, kde se uchází o ruku další hvězdy Tváře Aničky Fialové (22).

    „On je to takový trochu pošuk. Má poruchu pozornosti a tím proboha nechci říct, že každý s ADHD je pošuk. Ten můj Vojta trochu je,“ popsal Lupták svou postavu mladého lékaře, který je prý inspirovaný skutečným lékařem, profesorem Petrem Neužilem (55), kardiologem z Homolky.

    Také proti němu mají ale diváci už dopředu jisté výhrady. Nelíbí se jim zejména to, že Vojta se stane spolubydlícím Bibi alias Mariky Šoposké (28) a vztah mezi nimi má být podle tvůrců seriálu více než přátelský. „Nic ve zlým, ale Lupták není zrovna dvakrát sympatický člověk a cpát ho k Bibi? Achjo,“ neskrývala fanynka seriálu své zklamání a dodala, že se jí k ní víc hodil Marek v podání Štěpána Benoniho (33).

    Někteří diváci pak mají obavy, aby nové postavy nevystrnadily ty stávající, které si již jejich důvěru a přízeň získaly. „Etzler je můj favorit stejně jako Morávková, Čenský a Adamovská. Tohle jsou herecké jedničky a doufám, že zůstanou v Ordinaci dlouho.“

    Ivan Lupták jako Vojtěch Kratochvíl v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Ivana Andrlová

    Další novou postavou v Ordinaci bude svérázná gynekoložka Vladana Synková, kterou asi nebude mít Čestmír Mázl v podání Petra Rychlého (52) zrovna moc v lásce, jelikož nebude pečovat o těhotnou Alenu alias Michaelu Badinkovou (38) podle jeho představ.

    „Je alternativní, vyznává netradiční metody, uznává dokonce i domácí porody. Takže do kamenické nemocnice vznese i tenhle směr,“ promluvila o Vladaně její představitelka Ivana Andrlová (57). Ta už si přitom v prvních dílech Ordinace v růžové zahradě zahrála, na což si vzpomněli i někteří kritici jejího obsazení.

    Kdysi se v nováckém seriálu objevila v několika dílech coby zoufalá matka, která se dozví, že její partner zneužil její nezletilou dceru Kristýnu a zplodil s ní dítě, jež si dívka nechala vzít. Andrlová ale není jediná, kdo už je v Ordinaci podruhé. Také Milan Peroutka už si kdysi zahrál pacienta pediatrie Pepu a nyní ho vídáme coby medika Jonáše. Také Pavel Soukup (68) už měl dvě role – podnikatele Vlka a bezdomovce Kolihu.

    Ivana Andrlová jako Vladana Synková v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova


  • 4.

    Petra Kvitová

    Coby speciální host se v Ordinaci objeví i tenistka Petra Kvitová (27)! Poté, co jí v loňském roce lupič ošklivě poranil ruku, vzkázal jí Petr Rychlý: „Jakmile vyhrajete první zápas, tak já vám jako Čestmír Mázl zařídím roli v Ordinaci v růžové zahradě.“

    Jelikož sportovkyně patří k fanouškům seriálu, byla to pro ní ideální motivace. Kvitová souhlasila a už o dva měsíce později se o roli hlásila. Herec nakonec skutečně vše domluvil. „Budu Čestmírovi Mázlovi, se kterým si i zahraju tenis, promlouvat do duše. Ale co a proč mu budu říkat, se budete muset podívat v roce 2018,“ lákala Petra.

    „Jako kdyby měla peněz málo,“ vysmáli se jí ale na Facebooku někteří odpůrci. „Slečna Kvitová už asi nemá peníze, tak se dá na herectví, to je fakt mazec,“ přizvukoval někdo další. Našli se ale i tací, kdo se jí zastali a upozornili, že kvůli platu do Ordinace rozhodně nešla.

    Petra Kvitová
    Autor: herminapress.cz

    Rozhovor s Petrou Kvitovou o Ordinaci najdete zde >>> 

  • 5.

    Marek Holý

    S Martinem Zounarem (50) a Martinou Randovou (45) si v Ordinaci zahraje herec a dabér Marek Holý (38) coby Vavřinec Kolečko. Ten pracuje v komunitním centru, ovšem pak mu do cesty vstoupí Pavel Nečas (51) alias hejtman Švarc.


    „Aniž bych se o to snažil, zásadně ovlivním život Boba a Heluš. Po různých peripetiích se Švarcovi infiltrují do kumunitního centra. Vznikne tam spousta komických situací, kdy se jejich materialismus střetne s naším naprostým nemateralismem. Můžu slíbit, že to bude opravdu vtipné,“ prozradil Holý, který namluvil například Jamieho Dornana (35) ve filmu Anthropoid.

     

    „Pro mě velké překvapeni Marek Holý. Tak se těšim že bude sranda. Však je to dobrý herec,“ raduje se z nové postavy kdosi v diskusi. Ostatně Bobo a Heluš patří k velmi oblíbeným postavám. Jenže i tak se řadě lidí nezdá, že do seriálu nastoupí tolik nových tváří. „Ještě pořádně není vyřešené to, co se tam děje, a už tam zase chcete někoho cpát ? To v tom bude ještě větší bordel,“ stěžují si na internetu.

    Marek Holý jako Vavřinec Kolečko v Ordinaci v růžové zahradě 2
    Autor: TV Nova

     

  • 6.

    Sandra Černodrinská

    Od jara budeme nově vídat také herečku Sandru Černodrinskou (28), která se svým dvojčetem debutovala v Rafťácích. Nedávno jsme ji také mohli vidět v seriálu Přístav, kde ztvárnila dceru Vandy Hybnerové (49).

     

    V Ordinaci se měla již dříve objevit v jiné roli, jenže pak otěhotněla, a tak místo toho vyfasovala roli těhotné Martiny Prchalové. „Je to vyučená kadeřnice, a hlavně velmi submisivní žena násilníka, který má dluhy, kam se podívá. Aby mu je pomohla splatit, pronajímá svoji dělohu. Je už potřetí těhotná, prvního kluka má s manželem, teď podruhé odnosí dítě někomu jinému,“ popsala drsný osud své postavy Sandra.

    Sandra Černodrinská jako Martina Prchalová
    Autor: TV Nova

  • 7.

    Reportérka Blesku

    Posilou Ordinace se v jednom díle stala i reportérka Blesku Tereza Kühnelová, která si zahrála tak trochu sama sebe.


    VIDEO: Podívejte se, jak se s rolí v seriálu poprala a jak výsledná scéna nakonec vypadala...

     

     

    Fotogalerie
    63 fotografií
     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 19

soda: rego.....to je neco tak uboheho, co z vas vylezlo, cely serial je blbost, uz nevedi kudy kam, tam tam nacpali Kvitovou, resi se tam blbosti stejne jako v ulici, dlouhotrvajici serialy uz potom resi debility, nevim proc se trefujete do pani Zemanové, ktera se nikde dopredu necpe a kouka aby se nikde moc neukazovala a vy ji se svoji inteligenci nesahate po kotnik. Nemusi člověk byt fandou prezidenta, ale prumerne inteligentni clovek se k podobnym hnusum, ktere zde vyplodila ta hmota ve vasi hlave, nesnižuje. Ale slušnost a inteligence vam nic neříká.

(21. 12. 2017 13:44)

mk20061970: fakt by tam nemusela být Kvitová-copak nemá nahrabáno dost???!!A přiznám se,že jsem doufala,že se Rytířová bude snažit se vypařit z Kamenice,teď tohle!!(Těhotenství..)ať neblbnou!Pěkný den

(21. 12. 2017 13:35)

y1xcvbnm: a zajímavé je proč to ty citróne čteš ???? a ještě ti stojí za to psát do diskuse

(21. 12. 2017 13:10)

y1xcvbnm: cpou ji všude, jak může být na Nově a hrát v seriálu na Primě, to už neplatí že si konkurují, jinak špatná a nehezká herečka, je to s ní jako jeden čas s Kostkovou, taky byla všude

(21. 12. 2017 13:08)

y1xcvbnm: stejně rozšíří lesbickou řadu tenistek, má už na to našlápnuto co mužské postavy týká

(21. 12. 2017 13:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy