Jak se to Rozmusovi povedlo? Za vzor si vzal slavný televizní záznam Gootova hitu z roku 1977, kde je Český slavík na pódiu v obležení tanečnic, v obleku s vestičkou a motýlkem, a pokouší se o jednoduché taneční kreace. Nutno dodat, že v civilu Rozmus bujnou kšticí zrovna neoplývá a nosí brýle. A takhle polská verze dopadla! 

Video
Video se připravuje ...

Bardzo dobre, Karel! Takhle vidí Gotta v polské Tváři! Je to masakr! Youtube.cz

V české Tváři Gotta zatím předvedl pouze Adam Mišík, který dostal za úkol Mistrův hit Trezor. „Na Adamovi Mišíkovi se mi líbí, s jakou chutí jde do každého vystoupení. Je vtipný, všestranný a má talent. A hlavně je nad věcí, sám se baví, a tím pádem to není urputný soutěžící. Jeho vystoupení odpovídá přesně smyslu formátu pořadu Tvoje tvář má známý hlas,“ ohodnotil mladíka tehdy Slavík.

Divácky oblíbený pořad sleduje s chutí. „Musím říct, že už dlouho jsem se u televizního pořadu tak dobře nebavil jako u tohoto. Představuji si, že kdybych byl v porotě, bylo by pro mě velmi těžké soutěžící bodovat, protože jsem nezaznamenal jediné vystoupení, které by bylo nejisté nebo nepovedené. Všichni jsou dobří a zábavní, včetně poroty. V některých zemích je porota až příliš vážná, téměř profesorská, kdežto ta naše skvěle baví diváky,“ říká. Polskou verzi sama sebe však zatím neviděl...

Fotogalerie
1 fotografie