Každý den má stejný program. Choreografka Klára Svobodová spolu s účastníky soutěže Tvoje tvář má známý hlas tvrdě maká v tělocvičně a rozhodně jim nedává nic zadarmo. Vystoupení totiž musí být dokonalá. A k tomu celý tým dovede pouze tvrdý trénink.

Práce s hvězdami je však náročná a Angeé, jak si nechává Klára přezdívat, má s každým soutěžícím jiné zkušenosti. Nejvíc však obdivovala vítěze minulé řady. „Hrozně moc jsem fandila Honzovi Cinovi, protože je podle mě přímo geniální umělec,“ řekla týdeníku 5plus2 tanečnice.

Ale Cina nebyl jediný, pro koho měla mladá kráska slabost. „Krásná spolupráce byla i s Mirkem Etzlerem, který je mimořádně šikovný, ale má tu nevýhodu, že je taky hodně velký. Je to obrovský kus chlapa, takže pohybovat se přirozeně a ladně pro něj bylo o to těžší,“ zavzpomínala Klára s tím, že Etzler na trénincích strašně dřel.

Co se ale týče současných hvězd, které bojují o stupínek vítězů, má Svobodová jasno. Všichni jsou podle ní totiž vyrovnaní a vyhrát může opravdu kdokoliv.

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu! TV Nova

Fotogalerie
76 fotografií