Simpsonovi v září započali 27. sérii a žádný z fanoušků si ani nepřipouští, že by legendární žlutá rodinka měla zmizet z televizních obrazovek. Časopis The Hollywood Reporter při příležitosti uvedení nové řady vyzpovídal výkonného producenta seriálu Ala Jeana a získal šokující informace.

Reportéři se producenta zeptali, za si umí představit, že Simpsonovi budou pokračovat i po 30. sérii. „Je docela dost možné, že se nám nepodaří vyjednat ani 30. sérii. Nepřekvapilo by mě, kdybychom skončili po 28. sérii, ale doufám alespoň v třicátou,“ řekl „Pokud bych si měl tipnout, pak bych řekl, že zřejmě skončí po 30. sérii,“ dodal.

Natáčení Simpsonových v posledních letech provází problémy v podobě vleklých vyjednávání o smlouvách s dabéry. Před časem hrozila odchodem jedna z hlavní hvězd, dabér Harry Shearer, který propůjčuje hlas Nedu Flandersovi, panu Burnsovi a řediteli Skinnerovi. Televize Fox totiž na dabéry dlouhodobě tlačí, aby se vzdali části svých příjmů.

Fanoušci Simpsonových by ale neměli propadat panice. Al Jean totiž přiznal, že už se ohledně předpokládaného konce seriálu nejednou zmýlil. „Zpočátku jsem se domníval, že i pět sérií by byl úspěch,“ vysvětlil.

Fotogalerie
6 fotografií