Zpívá bez bot, Majkovi Spiritovi ve výběrovém kole vmetla do obličeje, že vůbec netuší, kdo to je a její tělo zdobí nespočet omalovánek. Všechna tetování pro Lenku, která si říká Lo, mají zvláštní význam.

Skoro celá levá ruka je pokrytá dvěma obrazy jednoho slavného srbského malíře. Ten první, na paži, je Pohlavní mozaika. On byl totiž strašně úchylný. Druhý obraz je Spící pták," pochlubila se Hrůzová potetovanými pažemi s tím, že nemluví o živočichovi, ale o mužském údu.

Jeden by si řekl, kde na takové ozdoby bere zpěvačka peníze, kterých nemá na zbyt. Zpěvačka však šokovala tvrzením, že veškeré tetování si dělala sama. A to včetně toho, které má zvěčněné na prsou.

Video
Video se připravuje ...

Drsňačka z Hlasu: Dopisy mi hážou větračkou rovnou do bytu! Kristýna Léblová, Ladislav Bína

Hrůzová nezapsala divákům u televizních obrazovek nejen svým zjevem, ale také životním příběhem. Je jí teprve čtyřiadvacet let a už má za sebou smrt svého přítele, velké neshody s rodiči a dokonce život na ulici. Nějakou dobu žila jako bezdomovkyně, přespávala na zámku a zřejmě má za sebou i zkušenosti s drogami. Díky svému hlasu se však zdá, že se její život začíná pomalu obracet k lepšímu.