Zdenička, která z reality show již vypadla, se do Vily vrátila jen na týden, a to s Thomasovou bývalkou Sabinou. Štáb reality show chtěl rozdmýchat vášně, což se mu podařilo, protože i když ženy tvrdí, že by mohly být kamarádky, několikrát si ve Vile vjely do vlasů.

Tvrdá porážka

Thomas vypadl v pátek v duelu s favoritem soutěže Vladkem. Utrpěl zdrcující prohru, získal jen 20 % ze 312 tisíc zaslaných hlasů. „Takovou prohru jsem nečekal,“ řekl Blesku po svém vyřazení. A teď ho čeká další rána.

Thomase se nedočkala

Zdenička včera, kdy Vilu opustila, doufala, že si pro ni Thomas přijde. Marně. Svalovec toho ale bude litovat, protože za Zdeničkou přispěchal její kamarád Michal Šeda, hledač talentů a moderátor.

Holky z reality show, ty já rád

A ten má právě v oblibě holky z reality show. V minulosti již chodil s Lenkou Hovorkouvou z Hotelu Paradise. A ke Zdeničce se má hezky. Z Vily jí pomohl odvézt věci a poté s ní dokonce vyvenčil psa.

Blízký kamarád

Zdeničce neustále pokládal ruku kolem ramen, a když oba zjistili, že jsou na mušce fotografa Blesku, tak začali okamžitě společně pózovat. Že by Zdeniččina láska k Thomasovi nebyla až tak žhavá? A kdo ví, jak bude hora svalů reagovat, až tyto fotky uvidí.

Fotogalerie
10 fotografií