„Celý ten příběh o tom, že musel otec Meghan podstoupit operaci srdce, byl vymyšlený,“ cituje britský Mail Online zdroj, který je velmi blízký novopečené vévodkyni ze Sussexu.

„Musel přijít s dost dobrým důvodem, proč se nezúčastnit její svatby a vyhnout se tak dalším trapasům potom, co se provalily ty naaranžované fotky,“ dodal zdroj, podle nějž by lidé měli litovat spíše samotnou Meghan, než jejího vykutáleného otce. Zatímco on si svými eskapádami jen vydělává, ona má z ostudy kabát.

Thomas Markle už od konce května zásobuje média nejrůznějšími rozhovory o Meghan i královské rodině. Vše začalo odhalením, že paparazzi fotky, které ho ukazují během příprav na královskou svatbu, byly ve skutečnosti naaranžované a bývalý filmový osvětlovač za ně dostal bohatě zaplaceno. Po provalení kauzy začal mít Markle údajně vážné zdravotní problémy a musel podstoupit operaci srdce. Kvůli tomu také musel nakonec odpískat účast na svatbě Meghan a prince Harryho (33).

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Jak sám muž tvrdil v rozhovoru pro ranní show Good Morning Britain, byl hospitalizován v nemocnici Sharp Chula Vista Medical Center, severně od mexických hranic. Ovšem podle vyjádření nemocničního zařízení v jejich záznamech nikdo jménem Markle nefiguruje. Je to jen nedorozumění, nebo si opravdu operaci vymyslel? Druhé možnosti by napovídalo i to, že se krátce po údajném zákroku opět ládoval tučným jídlem z fastfoodu.

Ať tak či tak, britská královská rodina z něj moc radost nemá, a tak se obrnila mlčením. Vévodkyně Meghan proto také s tátou přerušila kontakt, jenže to se mu nelíbí. Rozhodl se proto poskytovat další a další interview, aby královskou rodinu vyburcoval k reakci.

Celý rok jsem mlčel a tisk do mě šil každý den, že jsem poustevník, co se schovává v Mexiku, tak jsem jim dal svůj příběh. Očividně to způsobilo, že královská rodina se přepnula do nějakého jejich tichého režimu…, takže jsem dal další rozhovor, abych to ticho prolomil. Jediné, co teď musí udělat, je se mnou promluvit,“ vysvětloval muž, který právě oslavil 74. narozeniny.

A skutečně si stále pouští pusu na špacír. Prozradil už mimo jiné to, že ho Harry žádal o ruku Meghan po telefonu a on mu doporučil, aby na ni nikdy nevztáhl ruku. Naopak poslední dva měsíce od dcery a jejího muže prý neslyšel ani jednou. Proto se prý také chystá do Londýna, kde chce vidět svou dceru, ale po vzoru prezidenta USA Donalda Trumpa (72) i samotnou královnu. Také se nechal slyšet, že Meghan není v manželství šťastná, jelikož se na fotkách neusmívá upřímně. Naopak vypadá vyděšeně a zřejmě nezvládá tlak veřejnosti a nový život v královské rodině.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
124 fotografií