Snímek bangladéšského režiséra Menhaje Hudy (51) si odbyl svou premiéru na kanále Lifetime přesně týden před královskou veselkou. Tvůrcům se přitom podařilo najít přesvědčivé dvojníky dvou titulních hrdinů – prince Harryho ztvárnil dosud nepříliš známý Skot Murray Fraser (24) a jeho rozvedenou americkou partnerku si zase zahrála rodačka z Jamajky Parisa Fitz-Henley (40).

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

„Parisa je Meghan neskutečně podobná, jsou jako dvojčata! A trefila se bezvadně i do jejího hlasu,“ rozplývala se na Twitteru uživatelka Susanna Moss. Ve filmu dostali prostor i Harryho bratr William (35), s chotí Kate (36) a jejich dětmi. Vévodkyně v rámci děje často uděluje švagrovi rady a od svatby s Meghan Markle ho dokonce zrazuje.

To diváci ještě skousli, ovšem představitel Williama Burgess Abernethy (31) u nich sklidil jen výsměch. Stejně tak královně Alžbětě II. (92) asi film moc radost neudělal, jelikož její »dvojnice« Maggie Sullivun působila spíš jako opuchlá stařena, než jako důstojná hlava monarchie.

Rande v Africe

Další vlnu kritiky si snímek Královská romance vysloužil kvůli scénám, které se odehrávaly v Africe. Harry a Meghan totiž hned na druhé rande v ději filmu odlétají do Botswany, kde přespávají v buši ve stanu. Ve snové scéně se pak dokonce objeví i duch princezny Diany (†36) v podobě lva!

„Harry a Meghan se pářili v Botswaně, stejně jako ti dva lvi před jejich stanem,“ vysmívala se tomu na internetu divačka Amber Carter. „Snad se nastříkali sprejem proti hmyzu, jinak by je sežrali zaživa komáři,“ reagoval další drsný komentář. I přes nepěkné názory si ale film zatím drží v internetových recenzích na IMDB.com slušné hodnocení 7,6 hvězdy z 10 možných.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!" 

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ! 

Fotogalerie
47 fotografií