První rozruch nastal už jen tím, že Meghan Markle pozvala na svou svatbu s princem Harrym jen svou matku s otcem. U něho ze zpočátku nevědělo, zda ji odvede k oltáři, pak to ale své dceři přislíbil.

Meghan zářila štěstím, ale jen do chvíle, kdy se v médiích objevily soukromé fotografie jejího otce, na které si sám objednal fotografy. Jeho nepromyšlený čin praskl a tím velmi naštval jak ženicha prince Harryho, tak jeho otce, ale hlavně britskou královnu Alžbětu II.

Otec Meghan neunesl kabát z ostudy

Thomas Markle aby se hanbou propadl! Situace ho nakonec vystresovala natolik, že dostal infarkt. Omluvil se tak ze sobotní účasti na královské svatbě, což nastávající vévodkyni Meghan dost sebralo. Královské rodině už prý nechce způsobovat další ponížení. Meghan je teď na zhroucení. Stejně tak i její nastávající princ Harry. Ten ze všeho viní sám sebe.

Harry vzal vinu za infarkt otce Meghan na sebe

„Je zničený. Cítí, že je to další věc, která by ho měla probrat, po všech problémech, které způsobil. Má pocit, že kdokoliv je nějak spojován s jeho životem, zaplatí za to vysokou daň. Chce Meghan chránit a tohle je pro něj velmi těžké překonat,“ řekl zdroj britskému Daily Mail.

Budoucí královský pár teď nyní musí vyřešit nečekanou situaci, a sice kdo tedy nevěstu odvede k oltáři. Oba by si však ze srdce velmi přáli, kdyby se Thomas Markle na svatbě nakonec objevil a splnil svůj závazek, byť své dceři a celé královské rodině udělal ostudu, kterou ostrovy nepamatují...

SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ

Fotogalerie
50 fotografií