Na ležérnost, jež se občas blíží k hraně neupravenosti, na ignoraci etikety si našinec už zvykl. Rezignovaně se smířil s myšlenkou, že Anděl nikdy neposkytne módní show jako Grammy. Velké toalety se objevily pouze na jevišti, kde v nich zazářily moderátorka večera Marta Jandová a v kategoriích zpěvačka plus objev roku nominovaná Tonya Graves. Nutno říci, že oběma dámám to moc slušelo a Graves se v róbě barvy champagne stala nekorunovanou královnou ceremoniálu.

Sympatická Anna K byla v obligátních kalhotách. Jako vždy ležérně elegantní, až příliš civilní. Marie Rottrová v černých krajkových koktejlkách se pověsti lady nezpronevěřila. Klára Vytisková z Toxique opět vsadila na cirkusáckou extravaganci. Lucie Bílá v latexové kreaci, jež měla podtrhnout její heavy metalovou image, spíš vypadala jako sado maso domina.

Zpěvačka roku Lenka Dusilová působila v malých večerních šatech dosti nejistě a špatné punčochy plus stylově nemožné kotníčkové botky tomuto dojmu jen nahrály. Herečka Ivana Jirešová, zpěvačky Markéta Konvičková a Heidi Janků patřily k nejhůře oblečeným celebritám v Incheba aréně.. Moderátorka Andělů Marta Jandová vystřídala během večera tři více či méně dobré outfity. Velká toaleta s širokým punk páskem byla jednoznačně nejlepší. To, co se na Andělech předvedlo, ale žádná módní sláva nebyla.

Fotogalerie
10 fotografií