Jednu ránu za druhou dostává v těchto chvílích modelka Petra Faltýnová. Doufala, že se rozchod Leošovi za tu dobu, co spolu netrávili čas, rozležel v hlavě, a že může ještě vše zachránit. V pondělí večer tedy přijela zpět do Varů, kde navštívila premiéru filmu Díra u Hanušovic.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Mareš ujel, uplakaná Faltýnová zůstává ve Varech! David Turek, Jan Jedlička

Poté se vypravila za Leošem na pokoj do hotelu, kde společně rozchod znovu probírali. Podle našich informací tam spolu bývalí milenci strávili noc. Jenže setkání neproběhlo podle Petřiných představ.

Petru fotografové Blesk.cz zachytili totálně zhroucenou a ubrečenou na recepci hotelu. Mezitím vytočený Mareš skočil do auta, počkal, až mu hotelový poslíček naskládá věci do jeho luxusního vozu a nechal Faltýnovou ve Varech na holičkách.

Původně se totiž měli vrátit do Prahy společně, jenže Mareš si na poslední chvíli vše rozmyslel a odjel bez ní. Zdrcená Petra teď kromě bolesti z rozchodu musí řešit odvoz domů. "Petra je stále v šoku. Ať už si myslela cokoliv, nikdy by ji nenapadlo, že jejich vztah skončí z minuty na minutu," řekl Blesk.cz zdroj z modelčina okolí.

Nakonec se ale uklidnila, zhodnotila situaci a rozhodla se, že ve Varech zůstane do zítra. Dokonce si nechala poslat pro svou dceru Adrianu (4), se kterou si chce Petra užít krásné odpoledne a večer. Během čekání na Adrianku si odskočila zkrátit čas do kina. Cestou potkala Moniku Absolonovou, která si to akorát štrádovala po kolonádě, kde si nakonec dala drink s módní návrhářkou Táňou Kovaříkovou.