Náhlý rozchod zaskočil nejen všechny festivalové návštěvníky, kteří přihlíželi nehrané vášni mezi moderátorem a modelkou, ale hlavně samotnou Petru. „Zdá se jí to jako hloupý vtip. Ona ani netuší, že by něco dělala špatně,“ pokračoval člověk blízký Faltýnové. Ta se obrnila hradbou mlčení a nereaguje ani na SMS dotazy.

Velké plány

Poté, co však v neděli v noci odešli z bujarého večírku, začaly jim odbíjet poslední společné chvíle. „Dobře se bavili a Leoš s Petrou dokonce tři hodiny před rozchodem řešil, kam v létě pojedou na dovolenou,“ svěřil Blesku zdroj.

Náhlý obrat

Když Mareš v pondělí ráno ve Varech veřejně přiznal rozchod, Faltýnová s brekem odjela. Rychle sbalila dceru Adrianu (4) a své věci a nabrala směr Praha. Ale podle informací Blesku se do lázeňského města chystá, aby si vše s Leošem vyříkala…

Moderátor to vidí jinak: Problémy byly delší dobu

„Rozhodně jsme se nerozešli v nějakém afektu, už se to táhlo delší dobu. To se prostě bavíte o tom, co vám všechno vadí, a najednou zjistíte, že si nemáte co říct,“ řekl Mareš, který se netajil tím, že s temperamentní Faltýnovou měli doma itálii. „Padají mezi námi ostrá slova, ale dokážeme se za hodinu usmířit a o ničem nevíme,“ svěřil už dříve.