Jiří Macháček byl na zahajovacím večírku rozhodně za největšího Don Juana. Jako jediný měl totiž hned dvě dámy po svém boku. Z jedné strany se držela rámě jeho manželka Kristina, za to druhé překvapivě visela Aňa Geislerová.

Ryšavá kráska tentokrát nechala všechny své muže doma. Podle našich informací se jí ujal Macháček nejen kvůli tomu, že jsou dlouholetí přátelé, ale také proto, že spolu opět hrají v dalším novém filmu Pohádkář, kde hrají milence. Kromě žhavých scén s Geislerovou si Macháček užívá i romantické chvíle s Evou Herzigovou.

Až na zahajovací večer filmového festivalu Karlovy Vary, neměla Aňa Geislerová o muže nikdy nouzi. Když ji na nějaký čas omrzel její manžel Zdeněk Janáček, nechala se okouzlit bohatým podnikatelem Martinem Shenarem. Jejich láska byla tak žhavá a skutečná, že milenci po pár měsících randění zplodili potomka. Pár se však ještě během Anina těhotenství rozešel, a tak ji nezbylo nic jiného než přijít s prosíkem zpět ke svému manželovi. S tím má další dvě děti.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy z Varů: Hvězdy a luxus vs. prasečiny a Hra o trůny! Blesk TV