Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavné tváře, filmové projekce, ale i ostuda: Podívejte se na TOP trapasy z Karlových Varů!

/
  • Filmový festival ve Varech! To je přehlídka celebrit, projekce filmů, ale i trapasů.
    1. července 2016 ● 15:55

    Přehlídka slavných tváří, filmových projekcí a bujarých večírků! To je bezpochyby filmový festival v Karlových Varech, který začne už o víkendu. Na slavnou událost i tentokrát přijede spousta slavných osobností a dozajista se ani tento ročník neobejde bez nějakého toho trapasu. Podívejte se na jejich seznam z minulých let!

  • 1.

    Slavice Ivana Gottová

    Dáma s velkým D to je bezpochyby manželka Karla Gotta. Ovšem i Ivana Gottová to umí rozjet na plné pecky! Kde jinde by si mohla Slavíkova manželka od plic zazpívat a pořádně protáhnout lýtka než ve Varech! Rok 2004 je toho důkazem.

    Ivana Gottová ve Varech pařila jako o život v roce 2004.
    Autor: Profimedia.cz

     

  • 2.

    Ovíněný Bolek Polívka

    Filmová projekce, přehlídka slavných tváří a také bujaré večírky. Na filmovém festivalu v Karlových Varech to každoročně pořádně žije. Prostě když večírek, tak pít do rána a když ostuda, tak pořádná! Tímto heslem se v roce 2008 řídil Bolek Polívka a v lázeňském městě se ovínil.

    Bolek Polívka se ovínil ve Varech v roce 2008.
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Plavkyně Tatiana Vilhelmová

    V roce 2010 to ve Varech pořádně rozjela Tatiana Vilhelmová. Hvězda stříbrného plátna se během narozeninového večírku Jiřího Macháčka pořádně rozparádila a dobře nakopnutý večer zakončila koupelí v řece. Samozřejmě ji při její koupeli přistihli všudypřítomní fotografové. Slavné herečce při plavání dělala společnost i její kamarádka a kolegyně Aňa Geislerová.

    Táňa Vilhelmová se koupala v řece v Karlových Varech na festivale v roce 2010.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Svůdná stehýnka Kláry Issové

    Karlovy Vary to je také přehlídka nádherných rób! Jakoby se každý rok dámy předháněly, kterápak si obleče nádhernější kousek. Blýsknout se chtěla i herečka Klára Issová, která zvolila sice jednoduché černé šaty, ale zato s rafinovaným dlouhým rozparkem a pořádně hlubokým výstřihem! Ovšem rozparek se jí uhlídat nepodařilo…

    Herečka Klára Issová neuhlídala dlouhý rozparek v roce 2011.
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Opilá Agáta Hanychová

    Agáta Hanychová je známá průšvihářka a další průšvih si na svůj seznam připsala i na filmovém festivalu v lázeňském městě v roce 2012. Tam dorazila se svým tehdejším přítelem Mirkem Dopitou a oba dva to trochu přehnali s pitím. Agáta se válela na ulici a její přítel napadl fotografa. Další rok se slavná modelka na festivalu nemohla ukázat a celý incident měl soudní dohru.

    Agáta Hanychová a Mirek Dopita ve Varech v roce 2012
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Sukničkář Jiří Menzel

    Ruku šmátralku neuhlídal slavný režisér! Kdo by také odolal krásné Gábině Partyšové, že? No, Jiří Menzel určitě ne. Během rozhovoru s reportérkou Markétou Reinischovou mu ruka sjela po zádech Gábiny směrem k jihu a k režisérově smůle byli zrovna přítomni fotografové.

    Jiří Menzel a jeho ruka šmátralka rejdila pod šaty Gábiny Partyšové v roce 2014.
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Leoš Mareš s dírou na kalhotách

    Lev salonů a švihák, který je každý den jako ze žurnálu, to tentokrát nevychytal! Minulý rok si nenechal ujít karlovarský festival moderátor Leoš Mareš. Na červeném koberci se sice objevil v dobře padnoucím obleku, ale s pořádnou dírou na kalhotách!

    Leoš Mareš vyrazil na party s dírou na kalhotách v roce 2015.
    Autor: Profimedia.cz

    Fotogalerie
    8 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy