Otec Domenica tolik toužil poznat milou svého syna, že kvůli ní před několika dny dorazil do Prahy. "Byl velmi nadšený, Iveta ho okouzlila," tvrdí velmi dobrý zpěvaččin přítel.

Jelikož setkání s tatínkem dopadlo na výbornou, dostala Bartošová pozvání do rodinného sídla v italském Garganu. "Tatínek je stejně pozorný a milý jako Domenico. Jsem strašně zamilovaná, konečně ze mě všechno zlé spadlo a baví mě zpívat. Mám hlas jako kdysi, úplně se mi uvolnily hlasivky," tvrdí zpěvačka, která s milencem nazpívala duet. Zamilovanou píseň veřejnost uslyší 2. června na česko-italském festivalu, jež se koná na Staroměstském náměstí.

"Zpívat s Ivetou je zážitek. Věřím, že to bude hit," doufá italský šlechtic, který se už tři roky marně pokouší prorazit v českém showbyznysu.

Iveta s italským hřebcem Domenicem v nahrávacím studiu
Autor: idnes.cz/Lenka Hatašová

O majetku a šlechtickém titulu Domenica se vedou spory. Zatímco on tvrdí, že má jedenáct zámků, jeho krajané, kteří žijí v Praze, si to nemyslí. "jedenáct zámků nemá ani Berlusconi. Jestli jeho rodina vlastní jeden, tak je to hodně. Je možné, že jeho rodina nějaký majetek má, ale on určitě ne. Je to normální přísavka, která se chce prosadit," tvrdí Ital Lukáš Materna.

A co vlastně přídavek della Torre v češtině znamená? Z věže. Takže Domenico Martucci z věže.

Fotogalerie
13 fotografií