Nesvadbová sice tvrdí, že není žádná zlatokopka a s hudebním producentem Leškem Wronkou rozhodně nebyla kvůli penězům, nyní si nabalila snad ještě zámožnějšího partnera, podnikatele Lukáše Nováka.

Ten je společně s dcerou Nesvadbové Bibianou odvezl o víkendu na cvičení zumby. Fotoreportéři Blesku je zastihli, jak vystupují z vozidla značky Porsche. Taková auta se pohybují v řádech miliónů korun. Je vidět, že si Novák na luxus potrpí.

To, že pár funguje jako rodina, dokázali i na středeční premiéře filmu Medvídek Pú, kam dorazili kvůli dceři Bibianě. Novák nesl v ruce popcorn a nachos, zatímco Barbora se spokojeně usmívala na fotografy. Nový vztah jí svědčí. Sice nový partner Nesvadbové není žádný model, na vzhled si ale známá spisovatelka zřejmě nepotrpí. Její exmanžel Karel Březina byl podobný typ, ale aspoň vydělával slušné peníze. Jen Wronka se trochu vymykal, byl o mnoho let starší, hubený a plešatý.

Na premiéře filmu Medvídek Pú byla kromě Báry Nesvadbové řada známých osobností se svými ratolestmi. Sabina Laurinová s dcerou Majou, Sára Saudková s dětmi nebo Petr Janda s manželkou a dcerou Anežkou.

Fotogalerie
11 fotografií