Přestože Paľa nejvíce zaměstnává porotcování v pěvecké soutěži, svoji početnou rodinu v žádném případě nezanedbává. „Vídáme se mnohem víc, než jak to bylo v minulých řadách soutěže. Je to hlavně tím, že se SuperStar natáčí v Praze a ne v Bratislavě,“ dodala Daniela, která se i tak těší až Paľo skončí závazky v pěvecké soutěži.

„Poté hned odletíme pryč na celé dva měsíce, protože děti mají prázdniny,“ svěřila se Blesk.cz Peštová na party agentury Czechoslovak models a zároveň zavzpomínala na své začátky v modelingu. „Bylo mi asi devatenáct let, když mě Milada Karasová objevila, ale v agentuře jsem se moc dlouho neohřála, hned mě vyslala ven,“ řekla Peštová s tím, že stejně jako na začátku své kariéry, tak i nyní za prací jezdí jen do zahraničí.

Fotogalerie
16 fotografií

Na české poměry je až příliš drahá. „Když se to tak vezme, v Česku jsem nikdy nepracovala, jen tady občas nafotím nějaké titulky časopisů nebo editorialy,“ dodala. A ačkoliv je Peštová maminkou tří dětí a oslavila čtyřicáté narozeniny, je stále vyhledávanou modelkou. „Ještě stále pracuji, ale už to není často. Nabídek mám dost, ale vybírám si, ne na všechny kývnu,“ vysvětlila Daniela, pro kterou je na prvním místě hlavně rodina.