S Brabcem se Olga rozešla krátce po narození dcery. „Bydlíme samy s Aničkou v mém bytě. Nestěžuji si, ale přiznávám, že ten chlapský element chybí. To ale navždy nebude,“ je si jistá hezká Olga. Chce se vrátit k Menzelovi, anebo má v záloze jiného muže? „Tak o jiném muži nemůže být ani řeč,“ zdůraznila Menzelová, když se včera vracela s Aničkou z výletu z Karlových Varů. „Jiný muž prostě není,“ komentovala Olga s tím, že Anička ve svém životě miluje dva muže. „Tátovi říká tatínku a Jirkovi Jiřinko,“ svěřuje se Olga.

Nešlo o nevěru, ale dohodu

Návrat k Brabcovi je prý vyloučený. Dohromady se může dát pouze s manželem. To potvrzuje i Menzelova asistentka Míla Řádová. „Jirka malou miluje, bere ji jako vlastní. A Olgu má stále stejně rád,“ řekla Řádová s tím, že v případě těhotenství Olgy nešlo v očích Menzela o nevěru, ale o dohodu. „Ano. To je pravda. Jirka o všem věděl,“ potvrzuje také Olga, která si teď láme hlavu, co manželovi koupí k narozeninám.

„To je složité mu něco originálního vymyslet,“ říká. Menzel navíc celý život utíká před narozeninami do zahraničí. Právě teď zkouší v Bělehradě operu Sergeje Prokofjeva Láska ke třem pomerančům, která bude mít v tamním Národním divadle premiéru 6. dubna.

Fotogalerie
6 fotografií