Celá škola v Ostravě byla ve čtvrtek ráno na nohou. Poprvé od svého vítězství ji totiž navštívila vítězka Talentmanie Patricia Janečkovou. A dvanáctiletou dívenku čekalo skvostné přijetí. Stovky žáků na chodbách skandovali její jméno. Učitelé dokonce na několik minut přerušili vyučování. Ještě větší úspěch ale zažila Patricia na mezinárodní scéně.

Ohromující úspěch na mezinárodní scéně

"Až na jednu věc je to obyčejná školačka z České republiky. Jak ale uslyšíte, teprve dvanáctiletá Češka je nadmíru talentovaná zpěvačka," to oznámila do éteru jedné z nejsledovanějších televizních stanic na světě, americké CNN, moderátorka zpravodajského pořadu.

Za záběru, na nichž Patricia Janečková zpívá, pak diváky informuje, že dvanáctileté andělské zjevení, vyhrálo společnou Česko-slovenskou soutěž Talentmania. Patricii Janečkové se tak dostalo neobvyklé pocty.

CNN totiž o České republice ani o dalších zahraničních vítězích talentové soutěže příliš často neinformuje. A mladičké Patricii se tak otevírají další skvělé vyhlídky na úspěšnou pěveckou kariéru.