„Na Primě se o X Factoru vedla dlouhá jednání, nakonec soutěž odsunuli. Uvažuje se o tom, že by se vysílala až v roce 2012,“ prozradil Blesku zdroj z televize Prima. A oficiální vysvětlení? „Informace kolem X Factoru komentovat nebudeme, diváci se všechno včas dozvědí,“ řekla Blesku mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Z toho, že se X Factor nebude vysílat, budou nejvíc zuřit Dara Rolins s Martou Jandovou. Obě sexbomby v rámci konkurenční války mezi dvěma největšími televizemi ohrnuly nos nad nabídkou porotcování v Česko Slovenské SuperStar na Nově a daly přednost X Factoru na Primě. A teď to vypadá, že pěkně prohloupily. Příští rok se v žádné soutěži asi neobjeví. A nejvíc na tom prodělala Rolins, která si přijmutím konkurenční nabídky na Nově zavřela dveře, kvůli tomu přišla o moderování prestižní ankety Český slavík. A samozřejmě o peníze.

Odpískáním X Factoru si ale možná budou muset odškrtnout tučnou položku v kolonce příjmů i další celebrity, které plánovaly jít do soutěže. Po vystoupení Lucie Bílé na Slavíku na Nově, kde způsobila skandál pozvánkou na konkurenční Primu, se mluvilo právě o ní jako o jedné z porotkyň X Factoru!

Fotogalerie
3 fotografie