Lucie svého milence málokdy bere na společenské akce nebo svá vystoupení, proto všechny překvapilo, že do kostela Narození Panny Marie v Roudnici nad Labem přijel s ní, s jejím bratrem a maminkou.

"Moc hezky se k Lucince choval. V zákulisí jí byl neustále na blízku, kdykoliv něco potřebovala, tak jí ochotně vyhověl. Na první pohled je vidět, že jí má moc rád," prozradil Blesk.cz zdroj ze zákulisí. I podle fotografií, které si Bílá pověsila na své webové stránky, je vidět, že Makovička to s Luckou myslí upřímně. Než vešla na pódium, tak jí upravil šaty a celý koncert se blaženě usmíval.

Makovička je už v rodině

Vzhledem k tomu, že Petr už nějaký čas bydlí s Lucií v jejím otovickém domě, je jasné, že už je v rodině. "Petr si s mou rodinou skvěle rozumí, a to je pro mě to největší štěstí," usmívá se Bílá. I když Makovička neseděl vedle "tchýně", bylo při společném focení vidět, že si padli do oka.

Na koncert, jež je součástí zpěvaččina turné Bílé Vánoce, přijela i paní Zaňáková a Lucky starší bratr Karel. Ten už nějaký čas bydlí u své sestry, protože se rozvádí s manželkou.

V roudnickém kostele nechyběl Bílé dlouholetý kamarád a lanškrounský farář Zbigniew Czendlik. "Tak trochu jsem se účastnil výběru kostelů, vytipovával jsem ty, kde by se mohl koncert uspořádat," řekl Czendlik, který zpěvačku oddával s jejím druhým manželem Václavem Noidem Bártou. Zda to opět bude on, kdo zpěvačce požehná s Makovičkou, s úsměvem odmítá komentovat.

Fotogalerie
9 fotografií