Nejprve porotkyni Bílou rozjařil zpěvák Rytmus, který se na začátku nedělního přímého přenosu postaral o kulturní vložku. I proto na prvního soutěžícího došlo až téměř půl hodiny po začátku večera! „Jakto, že se už dávno neznáme. Vy jste přesně můj typ,“ šokovala Bílá svým vyznáním hned v úvodu pořadu a celá se u toho pýřila.

„Vy jste hrozně podobnej Noidovi. Váš duet s ním by se mi moc líbit,“ zosnovala už plány Bílá, jak by ho dala dohromady se svým bývalým manželem. Jako by přitom zapomínala na existenci svého současného přítele Petra Makovičku.

Pak tedy konečně došlo na soutěžící. Při vystoupení skokanů na trampolíně se nechala unést podruhé. „Kdyby tak jeden z vás chtěl z té trampolíny doskočit až sem,“ zasnila se Bílá a při jejich hodnocení nešetřila chválou.

Už od začátku soutěže je jasné, že Lucie Bílá dává do hodnocení soutěžích hlavně srdce a svou ženskost. A je fakt, že je tu však podzim, je tu, a lidi šílí… Lucie by ale neměla zapomínat, že se v soutěži hledá talent, nikoli ženichové…

Opět krůčkem blíž finále

Z pátého semifinálového večera do finále nakonec postoupila taneční skupina Mighty Shake Zastávka, která předvedla robotickou show, a zpěvačka Veronika Stýblová (16), kterou do finále jednohlasně poslala celá porota.

A malý bonbónek na závěr. O pozdvižení se tentokrát nepostaral nikdo ze soutěžících, ale moderátor Jakub Prachař. Ten totiž diváky vyzval, aby esemesky neposílali, ale pos*rali... Sám Prachař svůj přeřek vůbec nepostřehl. Takže když ho pak na něj upozornil Jan Kraus, chudák Jakub byl červený až za ušima..

Fotogalerie
9 fotografií