Od Bílé se od začátku čekalo, že všichni soutěžící v Česko Slovensko má talent budou "úžasný lidičky s velkýma srdíčkama" a halou se bude rozléhat její afektované povykování. Ale že toho cukrkandlu bude tolik a ještě s výrazem Alenky v říši divů, snad vážně nikdo nečekal. Má Lucie zapotřebí ze sebe ve 44 letech dělat sladkého diblíka?

Lucko, svět není jen růžový

Během tří semifinálových přímých přenosů 135krát dokázala říct: "moc, moc se mi to líbilo" a "děkuji za vystoupení". Pak jí soutěžící téměř vždy rozesmějí a pobaví, a když se jedná o mužský element, tak jí očka září jako fanynce upírské ságy Twilight, když zahlédne Roberta Pattinsona.

Ale nejvíc si Lucka dává záležet na přídavných jménech. Tady je lehký vodopád, který jsme během živých přenosů zachytili - úžasná, fantastická, talentovaný, výjimečná, famózní, krásný, skvělý, kouzelný, excelentní, úchvatná, dokonalá, nádherný, nadaná, naprostý zázrak nebo excelentní tón. Až na jednu výjimku, a tou byl Sekáč, zpěvačka doposud neřekla nic objektivního.

Od Jara Slávika je pěkné, že se netají tím, že má vše na háku a všechno ví nejlíp. Zpočátku všechny soutěžící posílal do Las Vegas, pak některým nasliboval desku a občas si zahrál na otce Fourase, který vidí do budoucnosti. "Vy rozhodně nevyhrajete, ale určitě o vás hodně uslyšíme," tvrdí hodně často Slávik.

Kraus drží diváky v bdělém stavu

No, a co Jan Kraus? Lze mu něco vůbec vytknout? Ve společnosti Bílé a Slávika bohužel ne. Jeho názory jsou lehce sarkastické a sem tam i vtipné, takže drží diváky v bdělém stavu.

Vzhledem k tomu, že nás čekají ještě čtyři kola a jedno velké finále, měla by porota hodně prudce šlápnout do pedálů a osmkrát denně jíst vtipnou kaši.

Fotogalerie
5 fotografií