Chování Matěje, který už čtyři měsíce udržuje vztah s pracovnicí Rádia Impuls Janou Matulajovou, je více než zarážející. Ještě před měsícem na otvíračce obchodu s nábytkem, který patří Rolins, Homola Blesku vyprávěl, že by si přál s Darou k dceři Lauře (2) další dítě.

Homola zasadil Rolins poslední ránu

Náhle ale obrátil a tvrdí, že s Darou půl roku nežije. Proč? To nechápe ani Dara, která se šokující informaci dozvěděla až z médií. Ona totiž na rozdíl od Matěje považovala vztah za harmonický. Homolovo prohlášení Daru dorazilo. „Dostala zimnici, začala se třást a nemůže vůbec mluvit,“ řekla Blesku smutným hlasem manažerka Rolins Eva Skallová.

„Dara má teď pocit, že asi poslední půl rok žila v úplně jiné dimenzi než Matěj,“ svěřila Skallová a dodala, že ještě v úterý Dara v rámci možností fungovala. Dokonce pracovala. Byla v Košicích na otevření nového obchodu s diamanty. Od včerejška je ale s Laurou ve svém domě v pražské Šárce a sbírá poslední síly, aby alespoň před dcerou vypadala v pořádku.

Fotogalerie
2 fotografie

Dara: Asi bychom spolu nespali...

Vyjádření Matěje bylo pro Daru poslední rána. Po tragické nehodě, kdy pod koly jejího vozu zemřel Jindřich Rotrekl (†63) to byl právě Matěj a Laura, kdo jí dodávali sílu. „Nemusíme být zrovna spolu, ale jsme ve stálém kontaktu a Matěj mi moc psychicky pomáhá,“ tvrdila krátce po nehodě Rolins.

Ta s muzikantem sice nežila pod jednou střechou, ale fyzický kontakt se z jejich vztahu nevytratil. „To bychom spolu asi nespali,“ odpověděla Dara Blesku ještě před měsícem na dotaz, zda vztah mezi ní a partnerem nepřipomíná manžele po rozvodu.