"S Taťánou Kuchařovou jsme se sešly, ale bohužel jsme se na společné práci nedomluvily. Nyní připravujeme další, sedmý ročník, kde se objeví vítězky České Miss i Miss ČR, bohužel bez Taťány," řekla Blesk.cz ředitelka České Miss Michaela Maláčová.

O titul se popere 14 krásek

Na tiskové konferenci v Buddha baru, kde byl oficiálně sedmý ročník jediné Miss v České republice odstartován, se objevily jak vítězky z České Miss, tak i poslední královna krásy Miss ČR Aneta Vignerová nebo vicemiss Kristýna Lebedová.

"Spojení obou soutěží beru jako dobré řešení. V posledních letech v tom byl pěkný guláš, nikdo pořádně nevěděl, kdo je vlastně královnou krásy ČR," míní Vignerová.

Do konce týdne mají organizátoři České Miss v plánu natočit televizní spot, v němž se objeví vítězky z obou posledních ročníků - Renata Langmannová, Jitka Válková, Aneta Vignerová nebo Eliška Bučková.

Novinkou v jediné soutěži krásy je, že finále, jež se uskuteční na jaře 2011, bude v přímém přenosu vysílat konkurenční soukromá televize Novy a o korunku Miss se mezi sebou utká 14 dívek (každá bude reprezentovat jeden kraj České republiky, pozn.red.).

Fotogalerie
3 fotografie