Svatbu se Karel Vágner se Simonou Krainovou snažili absolutně utajit. Serveru Novinky.cz to ale vyzradil kamarád dvojice!

Svatba proběhla na Staroměstské radnici jen za přítomnosti svědků a Simoniny sestry Yvonny. Nevěděli o tom ani rodiče páru. Velice překvapený byl tak i otec ženicha, hudební skladatel Karel Vágner. "Já o ničem nevím, jsem v lázních v Třeboni. Nikdo mi nic neřekl," uvedl posmutněle pro Blesk.cz.

"Síma chtěla, aby se syn narodil do úplné rodiny, to byl hlavní důvod rychlé svatby," dodal člověk, který celou událost vyzradil. Simona Krainová je v šestém měsíci těhotenství. V prosinci se jí má narodit syn. Měl by se jmenovat Sebastian.

Fotogalerie
7 fotografií

Podruhé u oltáře

Simona Krainová se nevdala poprvé. Jejím prvním manželem se stal v roce 2003 moderátor Bořek Slezáček. Jejich manželství vydrželo pouze dva a půl roku. Na začátku roku 2006 oba oznámili rozvod.

Dítě chtěla i s Hudlerem

Vášnivý vztah prožila Krainová také s hokejistou Jiřím Hudlerem. Simona s mladým milionářem dokonce plánovala dítě. Přátelé ji zrazovali, že vztah nemá perspektivu kvůli jedenáctiletému věkovému rozdílu. Konec romance nastal, když na Hudlera praskla nechutná aféra s prostitutkami.

Problematický vztah prožila Krainová také se Sagvanem Tofim. Svůdník to totiž zároveň táhl také s Darou Rolins, která byla navíc Simonina výborná kamarádka. Když se to provalilo, obě holky spolu dlouho nemluvily.