Vypadalo to na poklidný večer - dokud se na párty nepotkaly modelky Kobzanová a Gavriely. Obě měli mít údajně poměr s hokejistou Radkem Dudou, který několik let chodil s Gavriely a do toho měl pletky s Kobzanovou.

„Ano, měly jsme společného přítele, ale trošku se to tam krylo,“ potvrdila Blesk.cz Gavriely, která v pražském baru na vlastní kůži zažila hněv Kobzanové kombinovaný s alkoholem. Lehce přiopilá Kobzanová si nejprve spletla Gavriely s její kamarádkou a začala jí sprostě přede všemi nadávat.

Rozzuřenou Kobzanovou natáčela na mobil

Ona byla tak napitá, že si mě spletla s mojí kamarádkou, která seděla vedle mě a je taky blondýnka. Diana dost přestřelila, začala se navážet do mých dětí, že to jsou smradi a že mám jen základku,“ popisovala celý incident Gavriely.

Gavriela přiznala, že situace byla natolik vyhrocená, že moc nechybělo a modelky se porvaly na veřejnosti. „Měla jediné štěstí, že jsem to celé neslyšela, jinak by jí skončila vidlička mezi vočima,“ dodala s tím, že celé Dianiny nadávky si nahrála na telefon. „Věděla jsem, že to bude mít nějakou dohru, ale jinak jsem po celou dobu seděla u toho stolu a neřekla jsem ani slovo a jen se usmívala, protože Diana mluvila stále na moji kamarádku,“ dodala Martina.

Kobzanová tvrdí, že v baru nebyla

Samotná Kobzanová považuje celý příběh Gavriely za pohádku. „Přijde mi to dost ubohé. Druhá strana chce být asi za každou cenu v novinách. Ať si dál vypráví co chce, já se tomu jen směju,“ řekla Blesku Kobzanová a dodala: "V sobotu se to stát stejně nemohlo, protože jsem nebyla v Praze tak ať si paní Gavriely srovná časové úseky."

Fotogalerie
2 fotografie