Táta Jan si tentokrát užívá společné dovolené s maminkami Věrou a Jarkou a svými dětmi v Tunisku. Při jednom večeru, kdy se všichni baví na večerní animaci, pozve Jan Věru do čajovny. Jarka tak zůstává s holkama venku. "No nelíbí se mi to, ale možná se už Jan konečně rozhoupe a vybere si jednu z nás," řekne nervózním hlasem Jarka.

Chci více času na Jarku, pohlídej mi děti

"Měl takový tajemný výraz v očích, tak jsme si dali šíšu a čaj a trochu jsem byla vystrašená, co mi hodlá říct," svěří se Věra na kameru. Věra byla plná očekávání, že jí Jan řekne, že si vybral do společného života právě ji, to ale nenastalo. "Potřeboval bych od tebe takovou pomoc, aby ses více věnovala dětem a já měl čas na Jarku," vypadne z Jana.

Máma Věra neměla daleko k slzám. Tohle oznámení tedy rozhodně nečekala. Nakonec vše vzala statečně a popřála Janovi štěstí. "Upřímně vám to závidím, ale i přeju, tak ať vám to s Jarkou vyjde." Nakonec se domluvili, že se i po soutěži budou vídat dále. Tomu ale předcházelo Věrčino osobní vyznání tátovi Janovi.

Co všechno o sobě Janovi Věra pověděla? Jaké byly reakce Jarky a dětí? Vše se dozvíte dnes večer od 21:20 na TV Prima v reality show Hledá se táta a máma.

Fotogalerie
6 fotografií