„Za včerejšek dostala Iveta devět nabídek na vystoupení. To máme asi tak milion korun doma,“ přiznal Blesk.cz manžel a manažer Bartošové Jiří Pomeje (43).

Fotogalerie
2 fotografie

Ti, kteří předpovídali kvůli odhaleným ňadrům Bartošové konec kariéry, se netrefili. Bartošová s Pomejem si mohou mnout ruce. „Říkám tomu Marešův syndrom. Ten poté, co vyšly jeho fotky s prostitutkou, měl nárůst kšeftů. Iveta je na tom stejně. Za včerejšek přišlo devět nabídek,“ prozradil Pomeje.

Spletli se i producenti. „Na zpívání pro děti už bych si ji nevzal,“ tvrdil například Martin France z promotérské agentury. „To by mě zajímalo, kdo byla jeho matka... Vlčice? Čím ho teda kojila?“ ptá se Pomeje.

Ani u dětí prý Ivetu odhalené fotografi e nepoškodily. „Za vše mluví fakt, že včera přišly také tři nabídky na vystoupení pro děti,“ dodal Pomeje. Že by Ivetu úspěch fotografi í inspiroval k dalšímu focení? „Zatím jsem dostala jen nabídky na zpívání. Rozhodně bych akty nefotila. V minulosti jsem dostala takové nabídky a nikdy jsem je nepřijala. Naposledy mi před půl rokem z jednohoho časopisu nabízeli tři miliony korun. Neudělala jsem to a nevidím důvod, proč bych své rozhodnutí měla teď měnit,“ dodala Bartošová.

Proč se Iveta svlékla před fotografem? Čtěte zde.