Karel Svoboda: Jeho vztah s mužem u soudu!

Poloviční Židovka  a velká milovnice nočního života Vendula Svobodová na chatu Blesk.cz na sebe práskla, že někdy při vzpomínce na Karla Svobodu brečí a je jí smutno.

Lásku ke Karlovi a lásku k Patriku Aušovi srovnávat nejde, když člověk miluje, tak je to prý vždy na plno. Co dál Vendula prozradila? Níže čtěte celý CHAT!

Dobrý den, proč jste změnila barvu vlasů,blond vám slušelo více. Přeji mnoho štěstí,zdraví a lásky Vám a vaší rodině.Lucka (Lucka ) 
Bohužel se z časových důvodů musím rozloučit, s radostí musím konstatovat, že mě dnešní povídání s Vámi nabylo pozitivní energií, děkuji vám za to. A ty negace mě utvrdily v tom , že musím dále poctivě a houževnatě pracovat. Děkuji vám i jménem Kapky naděje, lékařů, nemocných dětí a jejich rodičů. Držte nám 20. února palce, at vše dobře dopadne. Vendula
Zahynul někdo z Vašich příbuzných v koncentračním táboře. Děkuji za odpověď (Benjamín Aubrecht, Jevíčko) 
Ne.
Čtu ty ovace na vás a občasné rýpnutí. Vy asi hodně špatně snášíte kritiku, viďte ?  (Vašek) 
Tak kritizujte, dělejte deset let zadarmo pro nemocné děti, vyberte přes sto milionu a rozdělte je do nemocnic a pak se můžeme kritizovat navzájem.
PRED CHVILI JSEM PSALA A PROSILA O RADU. ZAZILA JSEM NERVOVY SOK A NIKDO NEPOMUZE.JAK PREMYSLIM O VASEM ZIVOTE TAKE JSTE BYLA V ENORMNIM SOKU ALE DOSTALA SE Z TOHO. ZASE ZIJETE,MATE DOKONCE MANZELA A PLANUJETE I DITE PROTO PISI O RADU VAM. VIZ DRIVEJSI DOTAZ.STEJNE JMENO  (PROSIM O RADU P. SVOBODOVA) 
Bohužel radu pro vás nemám.
Nevadí Vám medializace??? (Zdena) 
Ted už ano.
Ahoj, proč jsi nepřišla na třídní sraz ZŠ ? (Vláďa D.) 
Nevěděla jsem o tom.
proč jste tak strohá na odpovědi? (Eva) 
Je tady tolik dotazů, že to nezvládáme.
Vendulko, jste dobrá kuchařka, co má nejradši od Vás Kubíček??? a Váš manžel? Díky, mějte se krásně. (Mirka) 
Kuba má nejradši rajskou a manžel jí všechno a hodně.
dobrý den, budu rodit ve FNM, chtěla bych darovat pupečníkovou krev. Je možné pak zjistit, zda buňky někomu pomohly? (lena) 
napište dopis na info@kapkanadeje.cz
dobrý den milá Vendulo,jak se máte?Mohla bych si někam napsat o fotografii s podpisem? (Mirej) 
info@kapkanadeje.cz
Hezký den Vendulo,přeji Vám hlavně v osobním životě štěstí a spokojenost. Váš manžel mi přijde velice milý a tvoříte spolu krásný pár...samozřejmě i spolu s Kubíkem krásnou rodinu. Ať se Vám daří také v profesním životě. Chystáte i letos koncert NF KAPKA NADĚJE na Zlínském filmovém festivalu? Moc ráda Vás tam opět uvidím. Mějte krásný den. (Veronika) 
Chystáme se do Zlína 1.-2.6.
Vendulo , představte si, že by jste byla neznámá, nebyla manželkou Karla Svobody a pracovala jako nějaká třebas pokladní za dvanáct tisíc , protože by jste byla ráda, že seženete alespoň hnusnou práci , než žádnou , projela z nějakých 12 000,- Kč třebas vlakem 1500,- a ještě MHD - nějakých 30 km za prací - jak by se vám líbilo žít v Česku ? Máte představivost , A co si myslíte o žití žen v této zemi ? Myslí na ně mocipáni ? Jaký názor máte Vy ?  (Viki) 
Nebyla bych v této situaci, myslete si o mě co chcete, nevyšplhala jsem se nikomu po zádech, jsem vzdělaná a pracovitá. Navíc veškeré dění a nápady okolo Kapky naděje jsou mým dílem. To, že jsem byla něčí manželkou, vám život neudělá štastnější,.
Dobrý den,jaký byl Váš první pocit,když jste viděla svého manžela ležet mrtvého v krvi na zemi?Jak na Vás působili média,když pořád psali o Karlově smrti? (Natáálka=)) 
Všechno bylo špatně.
myslím, že ste duševne nemocná. (merta) 
Já si to taky někdy myslím.
Vendulko,setkala byste se někdy ráda s lidma, které Vás mají rádi,pokecat, posedět apod.? (Martina) 
Určitě.
Přes telefon jsem měl možnost seznámit se s Vaší maminkou, paní Horovou. 26.12.2004 jsem pomáhal z ministerstva zahraničních věcí evakuovat české občany z oblastí postižených tsunami. Vy jste mezi ně také patřila a já jsem Vaši maminku neustále utěšoval, že všechno dobře dopadne A také, díky Bohu, dobře dopadlo. Pozdravujte ji ode mne, prosím. Hezký den Vám i Vaší mamince přeje Mgr. Jan Polách, Ministerstvo zahraničních věcí ČR  (Mgr. Jan Polách) 
Vyřídím.
Dobrý den paní Vendulko, jsem ráda, že vše co se probíralo ať už v rádiu a televizi je za Vámi. Nezasloužila jste si to, ale taková je daň... Je to za Váma,doufám, a do budoucna Vám přeji jen to dobré, hodně zdravíčka celé Vaší rodině, štěstíčka a hlavně jak říkám já - fajn lidičky kolem sebe. Moc Vám fandím, obdivuji za vše, co děláte. Mnoho síly Vám přeje. Andrea (Andrea) 
Díky Andreo
ahoj vendulo zdraví pavlína P. z gymplu (pavlína) 
Čau.
ZIJI JIZ DELSI DOBU V ZAHRANICI,ALE SLEDUJI JAK VAS NOVINARI ROZNASEJI NA KOPYTECH.PREJI VAM HODNE SIL AT TO USTOJITE.... (ROBERT) 
Děkuji Roberte.
Dobrý den paní Vendulko, já jsem právě na horách, jezdíte taky na hory lyžovat ? Zdravím Vás a přeji hodně štěstí. Milka, Olomouc. (Milka Olomouc) 
Jezdím a ráda, díky.
Dobrý den pani Svobodová velice si Vás vážím,že po všech životních situacích stále stojíte v čele Kapky naděje.Hodně jste si sama toho protrpěla a i pro nemocné děti dokázala.Buďte sama sebou. Ať se vám a vaší rodině daří a máte jen úměv na tváři. Vaše jmenovkyně Vendula (Vendula z Moravy) 
Děkuji moc..
VENDULO, delate jiste velice zasluznou praci pro deti, ktere si lidi, kteri vedi o cem to, je vazi. Je mi jasne, ze neni v lidskych silach vse obsahnout.Kolik lidi s vami spolupracuje< petr drzim moc palce ve vasi zasluzne praci. (ka4aba) 
Díky
Postrádám smysl téhle diskuze, neboť je díky vašemu výběru otázek zkreslená a jednostranná. Je zřejmé, že chcete, aby váš mediální obraz vyzněl tak, že vás každý jen obdivuje, děkuje vám apod. (Sofie) 
Nerozumím, odpovídám na všechny otázky.
Paní Svobodová - Aušová, já jsem ten, který se ptal na to, proč ve Vašich orgánech je taková fluktuace. Byl to jeden ze tří dotazů. Uvedl jsem nejen své jméno, ale i příjmení. Prozatím jste na ty další dva dotazy neodpověděla. Předpokládám, že to není ve Vašem zájmu, neboť si teď chcete vybudovat dobré PR. Budu doufat, že tomu tak není, a odpovídáte na chatu na všechny vzkazy, neboť při upoutávce k Vašemu chatu je uvedeno: "ptejte se na vše, co Vás zajímá." S pozdravem, David Bodeček. (David Bodeček) 
Vážený pane Bodeček, jste intimním přítelem doktora Bočka a provokátor dnešního chatu, otázka tam byla pouze jedna bez podpisu na kterou jsem odpověděla. Vím, že jste obvolával bulváry typu Rytmus života s pomluvami o mě, i tak vám přeji hezký den.
Dobrý den Vendulo, všichni Vám jen děkují a ač určitě právem, myslím, že od toho chat není :-/ .. Tak se zeptám na úplně obyčejnou věc - v kolik jste dnes vstávala a co jste kromě chatu dělala? Jinak Vám přeju hezký den! (Ivana) 
V osm , yla jsem do té doby se synem.
Dobrý den, domníváte se, že Váš vztah s Petrem Svobodou zničili peníze a boj o pozůstalost (Alan) 
Je to možné, já jsem však nebojovala.
Dobrý den, nejprve Vám chci říci, že Vám držím palce a ted otázka, kde si myslíte, že se stala chyba nebo prapůvod problému ve Vašem vztahu s Petrem Svobodou. (Karel) 
Nevím.
Vendulo,prý chystáte nějaký koncert? Co to bude kde a kdo tam bude zpívat. Bude to zase jako minule? Posílali jsme DMS celá rodina. Fandíme Vám.  (Láďa) 
2O.února, 21 hod na ČT, vystoupí Karel Gott, Petr Muk, Petr Kolář, Hana Zagorová, Marie Rottrová a další info najdete na www.kapkanadeje.cz
Dobrý den,jaká je Vaše oblíbená kuchyně a co ráda vaříte? (Jana) 
Mám ráda českou a řeckou kuchyni. Vařím vše ráda, manžel mi nadává, že přibral 8 kilo.
Dobrý den vendulo chtel jsem se zeptat ze jsem slysel ze pojedete na dovolenou a nechate syna doma jinak dekuju (Tomáš) 
Na všechny dovolené jezdím vždy se svým synem.
Dobrý den, myslíte často na pana Karla? je to ještě pořád intenzivní, nebo už jen zahaleno v mlze? Jinak přeji hodně štěstí!... (Ella) 
Docela často, to v mlze nebude asi nikdy.
JSTE SPRVNA ZENSKA DRZIM VAM PESTI V OSOBNIM ZIVOTE A CHTELA BYCH SE ZEPTAT JESTLI LYZUJETE A JESLI LYŽUJE I KUBIK .DIK MOC ZA ODPOVED A DIK ZA TO CO DELATE PRO NEMOCNE DETI. (RENATA) 
ano Kuba lyžuje. I já.Děkuji
Dobrý den, Vendulko. Díval jsem se na Vaše webové stránky, jak předáváte něco na Bulovce. Objímal Vás malý klučina. Máte hodně takových nápadníků? (Honza) 
Je to milé, když vás obejme malé dítě. Je to hezke,kdyz mate takove napadniky.
Všímáte si , že tu reaguje 99 procent žen , nemají co dělat ? (Karel) 
Tak taky něco dělej Karle :) Ženy asi zajímá charita, protože mají děti.
Tak jak zde bylo řečeno přeji i já mnoho sil a hlavně zdraví. Chci se ale zeptat, jak se díváte na pomluvy z bulváru o vašem zesnulém muži??? (Pavla) 
Je to odporné, ale co můžete dělat. Já je těžko zastavím.
Kubíček je úžasný, jak ho zvládáte s manželem? Musí Vás oba utahat. Sama mám syna a vím jaká je to někdy dřina. přeji hodně zdraví. Naďa (Nada) 
Někdy vám řeknu, že jsme pěkně unavení :)
dobrý den, velmi Vás obdivuji nejen za to co děláte pro charitu, ale i jak ste ustála ostatní nemilé okolnosti. Přesto bych se chtěla zeptat, jestli (i jako u jiní známí lidé) používáte média i ta bulvární jako součást marketingu, protože Vaše nadace je úspěšná hlavně díky Vašemu jménu a příběhu (nechci opomíjet managerské schopnosti Vašich kolegů), konkrétně tedy, že se o Vás a Vašem soukromí píše, že se sponzorům a lidem tak připomenete - pod heslem špatná reklama taky reklama? děkuji (klára 21let) 
To asi pojímate marketing trošku divně. To je daleko složitější, naopak mi to kazí naši dlouholetou houževnatou práci. Stojím v čele managmentu již deset let a házení klacků pod nohy mi fakt nevyhovuje.
Jaká byla poslední SMS v mobilu Karla Svobody? (Rosomak) 
Gratuloval mi k ukončení studia na škole managmentu. Přesné znění si už nepamatuju.
Představte si, že jste v kouzelném světě. Váš muž Karel obživne, ale zároveň je tady už také Patrik. Musíte si jednoho vybrat. Kdo to bude? (Charlotta) 
Kdybych byla v kouzelném světě, tak bych si určitě přála, aby všechny děti byly zdravé a kluci by se sebou holt museli smířit. :)
Dobrý den, můžu se zeptat, proč už nespolupracujete s MUDr. Bočkem? Prosím o konkrétní odpověď, ne všeobecnou... Děkuji. P.S. Neodpovídáte, doufám, jen na chválící "dotazy"? (Jája) 
Přistupujte prosím s respektem a ne s despektem, vaše otázka totiž tak zní. Doktor Boček podal rezignaci na místo ve správní radě, díky své vytíženosti a starosti o svého potomka, jehož kopie je založena v archívu Kapky Naděje a je kdykoliv k nahlédnutí.
dobrý den,obdivuji Vás za Vaši práci pro nemocné děti a za to jak jste zvládla a zvládáte odchod dcery Kláry.sama jsem matkou.i když jste K.S. měla ráda,nechápu proč potom všem co jste si s ním užila jste se s ním dávno nerozvedla. Svou důstojnost má každý ve svých rukou.hodně štěstí (jana p.) 
Neznala jste Karla, proto to nemůžete pochopit.
Vendulo, zaslechl jsem, že budete pořádat benefiční koncert. Kdy to bude, co to bude? (Vaše jméno) 
Koncert se bude konat 2O.února v kapli Sacre Coeur, bude přenášen živě ČT od 21 hod. Vystoupí Karel Gott, Jiřina Bohdalová, Pavel Zedníček, Petr Muk, Petr Kolář další a další. Diváci budou moci posílat DMS na Kapku naděje.
Zkoušela jste sex se ženou? (Lesba) 
:)
Jaký alkohol preferujete? (chachris) 
Když už tak si dám dobré víno.
Dobry den Vendul.Chtela bych se zeptat kde berete silu delat pro nemocne deti to co delate.Mam 2 male deti a jsem hotova kdyz maji hloupou rymu.Moc vas za tohle obdivuju a preji at se vam dari to co si nejvic prejete. (Hanka) 
Když se podívám nazpět, ale někdy sama nevím. Ale čím víc chci miminko, tak mi to dělá problémy.
Máte krásného syna. Bojíte se o něho? (Jana) 
Díky ano bojím.
Dobrý den Vendulo,jak často jezdíte za nemocnými dětmi? Jak to zvládáte když jste byla také sama v situaci rodiče nemocného dítěte?Díky za odpověď. (Markéta K.) 
Někdy to zvládám velice těžce, za nemocnými dětmi jezdím několikrát měsíčně. Je to moje práce.
Dobrý den, moc Vám fandím.. Chci se zeptat, jaký je to pocit, když se každý den díváte do tváře Kubíka, který je tak moc podobný svému otci? Ptám se proto, že moje kamarádka je těsně před porodem a její přítel se nedávno zabil v autě.. Nevím, jak jí pomoci.. Poradíte?  (Míša) 
Ze začátku to bylo horší, ale já v něm spíš vidím jeho zemřelou sestru Kláru.
Krasny den preji strasne vas obdivuji jak jste vse zvladla nebo spise zvladate a preji vam at uz vas potka jen to nejlepsi vim o cem mluvim. jen by me zajmalo kde v motole chodite na to oddeleni? moc uz do motole nejezdim uz jen za pritelem ale kdyz sem tam lezela tak me to zajmalo vite dekuji. (Kateřina) 
Chodím na transplantační jednotku onkologie, hematologie atd.
Jaké jsou Vaše profesní sny a cíle? Máte kromě Kapky naděje ještě nějaký profesní sen, zatím nesplněný? (Leeda) 
Mám spíš sen o velké rodině a co se týče práce, chtěla bych jednou vybudovat dům pro lidi s Alzheimrovou chorobou. Díky Vendula.
Vendulko, ve Vaší práci Vám moc fandím, i když bulvár Vám dává pěkně nafrak. Jak se s tím perete? Pro mě jste stejně nej…. (Roman) 
Někdy těžko, kazí mi práci pro nemocné děti a to jest pravda. Díky Vendula
Milá Vendulo,proč zemřel Karel,bylo to kvůli Vám,že měl pocit,že Vám nestačí ? Jak dopadla kauza s jeho mobilním telefonem ? Asi neodpovíte,škoda.Tereza. (Tereza) 
Taky bych ráda věděla, proč zemřel, ale to už se asi dneska nedozvíme. Mobilní telefon měla u sebe policie. Nic tam nebylo. Jen běžná komunikace mezi manžely i s trochou milostné korespondence.
Dobrý den, moc vám fandím. Chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké projekty ve spolupráci s nemocnicemi a jak si nemocnice vybíráte? Hodně štěstí a dárců, přeje Tima. (Tima) 
Timo, koukněte se na naše stránky www.kapkanadeje.cz a napište mi e-mail, díky Vendula.
dobry den.vracite se nekdy do jevan? (\\dan) 
Na hřbitov.
ste tehotná (maja) 
Nejsem.
Dobrý den Vendulko za 1. vám chci popřát do nového roku všecko nejlepší za 2. by mě zajímalo jak to máte z Petrem Svobodou 3. doufám že se vám podaří splodit miminko mnoho úspěchu přeje Danča (Daniela) 
S Petrem Svobodou to nemám nijak, díky Vendula.
DOBRÝ DEN VENDULO CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JAK VZPOMÍNÁTE NA VAŠEHO MANŽELA, JESTLI SE VÁM POŘÁD VRACÍ TO CO SE STALO PŘED 3ROKY. DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ  (Petra) 
Určitě se mi to vrací, ale na manžela vzpomínám v dobrém.
Dobrý den paní Vendulko,zajímá mě, jakou povahu má váš syn Kubík-po vás nebo po panu Karlovi, má nadání také na hudbu? a ráda bych věděla,jak na Vás působí návštěvy dětí v nemocnicích-dle mě není horšího pohledu a pocitu, než vidět takto nemocné a nešťastné děti a jejich rodiče. Jste neuvěřitelně silná osobnost,málokdo zažije za život to co vy, přeji Vám nejen hodně pracovních úspěchů, ale i životní a osobní šťěstí s manželem Patrikem.Mimochodem moc vám to spolu sluší. Děkuji za odpověď.Monika (H.Monika) 
Moniko, Kuba je takový mix, ještě nevíme, kam se vrhne. :) díky
Vendulko,mám dotaz leta ste byla zvykla mít poměr i ze ženama,není možné že ste se teto vášně vzdala,nebo to tak ted dokážete před bulvarem nákým spůsobem utajit,nebo i podplatit.A co na tuto zalibu říká pan Auš. (vyky) 
Zrovna tady balím slečnu, která píše na počítači. :) Váš dotaz je neuctivý ke mě i k mému muži a to co bylo v minulém životě s Karlem se nedotýkejte, nemáte na to právo. Pan Auš vás pozdravuje.
Dobrý den Vendulo,hlavně chci popřát hodně štěstí v novém vztahu,ať vám Kubík dělá jen samou radost.Jaký je Váš běžný všední den a co by jste si přála do budoucnosti splnit jako své přání?  (Věra) 
Chtěla bych rozšířit rodinu, díky Věro.
Řeknete nikdy v budoucnu až bude Jakub starší že měl tátu Karla Svoboda?děkuji (Petr) 
Samozřejmě. Po poradě s psychologem.
Chtěl bych se jenom zeptat v novinách se psalo jednou už dávno že se nesnášíte s Ivetou Bartošovou tak jak to je?A jaký máte názor na ní co se ted okolo ní děje?? (Josef) 
Co se děje okolo Ivety, tomu opravdu nerozumím. A co se psalo, tomu také nerozumím.
Dobrý den. Měla jste ho opravdu ráda nebo to bylo jen tak, aby časem něco káplo. (Jarda) 
Milý Jardo, určitě bych čekala třináct let až něco kápne. Asi máte nějakou špatnou zkušenost. Svého muže jsem milovala.
Dobrý den, obdivuji praci vasi nadace. Chtela jsem se zeptat jestli mate rozjete nejake zajimave projekty ve spolupraci s nemocnicemi.Jak si vybirate nemocnice se kterymi spolupracujete?Dekuji a preji mnoho uspechu.. (tima) 
Děkuji, nemocnice si vybíráme podle krajů a podle toho jaké mají požadavky. Ted se budeme více věnovat projektu Banky pupečníkové krve.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Vám vadila velká náklonost pana Svobody k ženám? Lze si zvyknout na mužovi zálety za jinými ženami? Snad Vás dotaz neurazí... (Jolanka) 
Byla jsem pro něj vždy ta první. Život je takovej.
Dobrý den,p.Vendulo,ráda bych se zeptala,zda ještě provozujete květinářství za Prahou a zda ovládáte ruční práce?A jak malý Kubík ve školce?Přeji Vám,ať se Vám daří po všech stránkách a držím Vám palce. (Kristina Jedlovcová) 
Kristino, květinářství pořád máme, ruční práce mi fakt nejdou. Kubíček ve škole prosperuje dobře. Díky Vendula
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda přemýšlíte ještě o jiných projektech, na pomoc dětem. Mám v hlavě nápad, který bych svěřila pouze Vám, ale nevím, kam se mám obrátit. Jinak Vám přeji jen to nejlepší. Doufám, že v této zemi je ještě stále více lidí, kteří Vám budou přát štěstí, než těch, kteří jsou samolibě závistivý. Mějte se krásně. (Petra) 
Děkuji vám Petro. Napište mi dopis na info@kapkanadeje.cz .
brecíte kdyz si vzpomenete na Karla? (mercedess) 
Někdy.
chcete miminko??? (mercedess) 
Ano.
kdyby jste si nevzala skladatele.myslite ze by jste byla slavna i bez nej??? (MELANIE) 
Milá Melanie, co to je za blbou otázku? Když jsem si brala Karla, v životě jsem si nemohla myslet, že budeme mít nemocné dítě, které zemře na leukémii. Tam začla moje práce a jako podružný efekt nějaká známost, co to pro mě asi může znamenat, dejte si na misky vah.
Dobrý den,za svůj život jste prožila asi hodně ztrát,přesto máte Jakoubka je podobný Karlovi i Klárce...v novinách se toho hodně napsalo,jednou to bude také číst...máte z toho strach?A chtěla jsem se zeptat-zůstal Karel Gott dál Vaším přítelem,jako tomu bylo za dob života Karla,nebo se odvrátil.Jinak Vám i Kubíkovi přeji už jen šťastné dny...Pěkný den (atrámek) 
Nemám strach, proč? Z pomluv? Můj syn mě zná nejlíp. Karel Gott vystoupí na charitativním koncertě Kapky naděje.
Dobrý den,nedávno jsem navštívila onkologické oddělení.Bylo to v období Vánoc, kdy jsme předávali dárky,které se nám podařilo získat pro děti.Od té doby mám ty obličeje stále před očima.Chtěla jsem se zeptat,jak se Vám daří podobné návštěvy zvládat??Jak to vydržíte? Přeji Vám hodně síly a štěstí do budoucna. Vy si to zasloužíte jako málokdo. (Petra) 
Petro, občas to vážně nezvládám, je to hodně těžké, nedivím se vám. Děkuji
Dobrý den paní Vendulo, jelikož jsou to tři roky od smrti Karla Svobody, chtěla jsem se zeptat, které jeho tři písně máte nejraději? A dále bych chtěla vědět, jaký máte názor na soudní pře, jež vedou Helena Vondráčková a Martin Michal proti bulváru, podporujete, nebo ne?  (Míša) 
Ještě že tě lásko mám, Stín katedrál a Jdi za štěstím. S médii se také soudím, ale je to běh na dlouhou trat. Děkuji
Zdravim Vas pani Svobodova,ste velmi silna zena,obdivujem Vas a drzim palce.Ale nechapem,preco ste sa nechali vyhnat z Jevan,ved ste tam s Karlom zili tolke roky,myslim si,ze nikto nemal nato pravo,mali ste sa viac branit.A mate krasneho syna,oci ma uplne po Karlovi. (Dadka) 
Milá Dadko, nejsem materialista, toužím po klidu. Toto místo jsem opustila s velice lehkým srdcem. Díky
Dobrý den Vendulko! Jak se Vám daří? Přeji hodně štěstí v životě, mějte se moc krásně!!!! (sluníčko) 
Jste první, kdo se na to dnes zeptal :) Myslím, že ted hodně pracovně, ale dobře. Díky
Dobrý den,paní Vendulo přeji Vám mnoho úspěchů v charitě.asi jste to neměla s K.S.lehké,ale kdyby mi manžel domů privedl milenky,nedej bože mě nutil s nimi spát,tak bych se okamžitě rozvedla.Je zřejmé že za tím byli prachy,svou důstojnost má holt každý ve svých rukou.Obdivuji Vás co děláte pro nemocné děti a jak ste vydržela odchod dcery Kláry.Hodně štěstí. (Peterková Jana) 
Myslím, že jste to špatně pochopila. Byla jsem vždy od něj milovaná a první, nehledě na hmotu. Díky Vendula.
Druhý můj dotaz. Proč je v orgánech Kapky tak velká fluktuace?  (Vaše jméno) 
Změna členů správní rady záleží na volebním období a příště se podepište.
pani vendulko, zdravim z daleka, klanim se pred vasim bojem s vlastnim osudem a preji vam vse nej... vim o cem je rec, bohuzel.mam zdrava dvojcata.pozdrav rodine a pusu kubovi. (anina) 
Přeju vám hodně síly. děkuju
slyšela jsem že jste těhotná (pavla) 
Nejsem. Bohužel.
Ako vychadzate s rodinou Karla Svobodu. (ivan) 
S torzem rodiny, čili mým synem Jakubem vycházím dobře. :)
Dobrý den, jaký je dnes Váš vztah s Leonou Machálkovou?  (Alena Vránová) 
Víte, že ani sama nevím.
Čítate? Ak áno, aká je vaša najobľúbenajšia kniha? (iva) 
Tibetská růže.
Dobrý den, mám Vás moc ráda a moc si Vás vážím. Dovolte mi dotaz. Přijme Váš muž za svého Vašeho syna Jakuba? Moc děkuji za odpověď (Markéta) 
Zatím jsme o tom nemluvili. To je spíš otázka na něj.
milá paní Vendulko, vždy jsem se vás zastávala, když se o vás lidé vyjadřovali všelijak. Bohužel jsem byla ale na jedné soukromé akci (je to asi 3 neděle), kde jste byla i se svým manželem panem Patrikem. Jsem už téměř ročník vaší maminky a radím vám: trochu ženskosti a vlídnosti by nezaškodilo. Ty výbuchy hrubosti se k vám vůbec nehodí.  (lili) 
Asi si to vyžadovala situace.
Příjde mi odporné jak se do Vás někteří lidé navážejí.Přitom kdyby měli prožít to co Vy, tak se asi zblázní. Teprve člověk který prožije taky nějaké neštěstí pochopí, jako já. Přeji Vám pohodu a hodně sil.To co děláte s Kapkou naděje je úžasné.A otázka - umíte se taky trochu šetřit? Mě to připadá, že jedete pořád naplno. (Marta) 
Snažím se :) díky Marto.
Dobrý den, nejprve gratulace k vašemu sňatku (17.9.), ať jste šťastná a spokojená, ostatní přijde samo. DOTAZ: Je možné se ucházet o práci ve Vaši nadaci i v jiném městě než je Praha? Můžete napsat prosím stručný mail. Děkuji a přeji krásný den  (Ivana (ivanag17@seznam.cz)) 
Díky Ivanko, zatím působíme pouze v Praze, takže někdy příště až se rozrosteme.
Dobry den Vendulko, je uzasne, co vse dela Kapka nadeje pro nemocne deti. A ma otazka k tomu i smeruje - ktere vanocni darky udelaly detem nejvetsi radost z akce "Strom nadeje a splnenych prani"? Mejte se krasne. (monika) 
Milá Moniko, byla jsem při předávání dárků. Největší radost měl asi pětiletý pacient, který je na transplantační jednotce dlouho a dostal mašinky z kterých měl největší radost.
Jaký máte měsíční příjem a z čeho? A jakou částku sama dáváte měsíčně na charitu? Vím, že mi asi neodpovíte, ale bylo by to dobré uvést. (Olda) 
Milý Oldo, kdy by se někdo na světě zeptal, kdo kolik bere peněz, tak by se tvářili asi dost divně, taky nevím, kolik berete. Nicméně vám odpovím. Pro Kapku naděje pracuji deset let bezplatně, příjmy mám z agenturní činnosti a z tantiému a navíc jsem vdaná.
Jak zvládáte problémy s alkoholem? Neuvažujete o léčení? (Pan Jan) 
Problémy s alkoholem nemám, díky bohu. Ale občas si s manželem zajdeme na flám. :)
Není to brzo po smrti manžela najít si náhradu? (Pavel) 
Není. Nebo byste snad chtěl, aby to fungovalo, jako v Indii? Musím vychovávat malé dítě v lásce a úplné rodině.
Je pravda, že jste poloviční židovka? Slavíte židovské svátky a co vám toto náboženství "říká"? Děkuji (Petr) 
:) Židovka jsem, nikoliv však ortodoxní, takže slavím jenom některé svátky.
Koho ste milovala víc? Karla nebo Auše? (Jára) 
Každá láska je silná v té chvíli, kdy probíhá,takže nemůžu srovnávat..