Ta prozradila, že ji otec zmlátil a celé rodině vyhrožuje fyzickou likvidací. "Je to celé nesmysl. Moniku a ani její matku jsem nikdy neuhodil, to jsou lži," řekl Blesku Čeněk Absolon (54) s tím, že podle něj je jeho dcera zmanipulovaná vlastní matkou.

Fotogalerie
1 fotografie

To vše neváhal Absolon říct poté, co na něj zpěvačka podala trestní oznámení. "Víte, je to Moniky svědomí. Můžu říct jen, že je to nesmysl, že je to celé smutné, a věřím, že je spousta slušných policajtů, kteří případ správně vyřeší," řekl Absolon.

Před několika dny musela v domě zpěvaččiných rodičů na Lhotce zasahovat policie. Monika Absolonová poté navíc přiznala, že svou matku i bratra musela živit sama. "To je další nesmysl. Uzavřel bych to: Zkuste zavolat do Divadla Broadway, kde Monika hraje, a zeptejte se. Tam se totiž kuloárem nese, že ředitel není pan Lichtenberg, ale Monika Absolonová. Svou dceru mám rád, ale myslím si, že neunesla rozvod svých rodičů a je prostě zmanipulovaná," dodal Čeněk Absolon.

Jeho slova o "ředitelování" své dcery v Divadle Broadway producent divadla Oldřich Lichtenberg nechtěl komentovat. "To je věc rodiny Absolonů a nebudu se k tomu vyjadřovat," řekl Blesku.