Herce na tajných nočních návštěvách u známé herečky a zpěvačky odhalily kamery, které luxusní obytný dům v těsném sousedství areálu České televize střeží.

Obrovský byt v něm obstaral Plekanec pro rodinu asi dva roky po svatbě, údajně za 25 milionů korun. Patří k němu taky velkorysý kus zahrady o výměře přes 600 m2 obehnaný vysokým plotem obrostlým tújemi. „Lidem se zdálo, že právě přes tu zahradu někdo chodí, a tak na to upozornili majitele. Báli se, aby to nebyli zloději, nějací bezdomovci nebo jiní zločinci,“ sdělil Blesku zdroj z lokality.

Plekanec si nechal od bezpečnostní agentury, která bdí nad jejich domem, poslat záběry průmyslových kamer, a tak odhalil, že nečelí zloději, ale jen záletníkovi s velmi známou tváří. Hádek je v Česku populární hlavně díky filmům Kobry a užovky, Anděl Páně 2, Jan Hus anebo veleúspěšnému seriálu Dáma a Král. S Vondráčkovou se znají dobře a dlouho. „A vždycky za ní pálil,“ šušká se uměleckou branží.

Lucii zřejmě kvůli svým zjištěním konfrontoval, a když Hádkovy návštěvy nepopřela, i když vyloučila jakékoliv intimnosti, nejspíš nad jejich už dlouho pochroumaným manželstvím zlomil nadobro hůl… „Na definitivním rozchodu jsme se dohodli společně, bez emocí, pár dní před tím, než jsem to oznámil,“ uvedl Plekanec na Facebooku.

Lucie ani nezatloukala: Byl u mě… Ale pracovně!

Ačkoli známé Plzákovo pravidlo pro nevěrníky radí »Zatloukat! Zatloukat! Zatloukat!«, Lucie Vondráčková noční dostaveníčka s Matějem Hádkem přiznala. A to nejen Plekancovi, ale dokonce veřejně!

Neopomněla ovšem dodat, že se potkávali jen pracovně. „Matěj mi nedávno hrál v klipu, který bude mít premiéru 9. září,“ vysvětlovala s tím, že ze stejného důvodu si v jejich bytě podávají kliku zástupy mužů. A jmenovala muzikanty, choreografy, filmaře a další až po tatínky kamarádů jejích synů Matyáše (6) a Adama (3). „Nechodím do barů, tak chodí na pracovní schůzky oni za mnou,“ zněla její obhajoba.

Problém je, že historka s kamerovými záběry zatím není zasazena do časového rámce. Slova Vondráčkové naznačují, že jde o záležitost letošního jara či léta, některé zdroje ale tvrdí, že Hádek byl na tajných výpravách k Lucii načapán mnohem dřív…

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
80 fotografií