Jak už Blesk psal, hokejista se údajně chtěl se zpěvačkou před zahájením rozvodového řízení domluvit na dělení majetku a výši alimentů pro syny Matyáše (6) a Adama (3). Člověk z okolí páru nyní prozradil detaily!

„Řešili to pár dní před tím, než Plekanec na Facebooku zveřejnil jejich rozchod. On jí nabídl, že jí nechá byt na Kavčích horách s velkou zahradou za pětadvacet milionů korun, který koupil dva roky po svatbě, a vyplatí dalších pět milionů korun v hotovosti. Dále že jí bude platit alimenty ve výši několika desítek tisíc korun měsíčně a že za ním půjdou i všechny poplatky na děti, jako školka, kroužky, výdaje na dovolenou…“ popsal zdroj.

Vondráčková prý se vším nejdříve souhlasila, stejně jako s tím, že rozvádět se budou v Česku. Jenže už den či dva poté odletěla tajně na otočku do Kanady a o rozvod požádala tam.

Jak už řekl Blesku nezávislý právník, motivace rozhodnutí Vondráčkové rozvádět se v Montrealu je zřejmá. „Zcela určitě vidím úmysl získat co nejvíce peněz na alimentech. A je jasné, že v Kanadě dokáže matka vypočítat potřeby dětí do několikanásobně vyšší částky než v Česku,“ uvedl právník Jan Černý.

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Proč Lucie zarytě mlčí? Obrátilo by se to proti mně!

Je pravda, že Lucie původně kývla na manželovu nabídku, ale pak si vše rozmyslela a vyrazila požádat o rozvod do Kanady? Proč se nechce rozvést v Česku, kde se v roce 2011 brali?

Na všechny otázky kolem rozvodu jsme se včera chtěli zeptat samotné zpěvačky. Jenže zatímco v uplynulých týdnech poskytla na téma rozpadu manželství několik rozhovorů a vydala několik prohlášení, zdá se, že nyní už si začala dávat pozor na pusu. „Nezlobte se, ale nebudu se k ničemu vyjadřovat. Všechno by se to otočilo proti mně. I u soudu,“ omluvila se zpěvačka zdvořile, avšak neústupně.

Vše je nyní zjevně v rukou právníků. „Většinu posledních let Lucka prožila v Kanadě a její právnička ji přesvědčila, ať se rozvede v Montrealu. Od té doby to je celé v její režii. Vycítila příležitost, že by mohla Plekance pořádně podojit. A čím víc peněz z rozvodu pro Lucii vytluče, tím víc samozřejmě vydělá ona sama,“ pověděl Blesku člověk ze zpěvaččina okolí.

Fotogalerie
32 fotografií