Tomáš Plekanec ve svém prohlášení na sociální síti tvrdí, že jeho žena už rozvod navrhla před rokem a dokonce se v Kanadě sešla s rozvodovou právničkou. Když 6. srpna na sociální síti oznámil, že je jejich vztah u konce, tak na všem s Luckou byli dohodnutí.

Sama přišla s návrhem na konec našeho vztahu už zhruba před rokem. A jak jsem se teď dozvěděl, už měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis – připojený osobně a originálně v Kanadě,“ tvrdí hokejista.

To se Lucky dotklo a Blesku poslala svou verzi. „Žili jsme v jedné domácnosti jako manželé až do letošního odjezdu na dovolenou sem do Čech. Překvapila mě ta nutnost sdílet vše na FB a nesouhlasila jsem s tím. Rozvodové papíry jsem podepsala až den po tomto oznámení na FB. Přeji Lucii i Tomášovi hodně štěstí. Každé manželství má své propady. Neříkám, že jsme byli celou dobu šťastní, ale žili jsme spolu. Tento rok zůstáváme v Kanadě. Tomáš chtěl, abychom byli v ČR, ale já si přála, aby měli kluci tátu blízko. Budeme bydlet nedaleko našeho bývalého domu, ve kterém zůstává Tomáš. Jsme rodiči dvou úžasných kluků, které oba milujeme. Nelituji ani jediného dne z těch osmi prožitých let,“ napsala Vondráčková, která už zřejmě o vztahu svého manžela a tenistky Lucie Šafářové ví, a tak jim popřála štěstí.

O dvě hodiny později přišlo další Lucčino prohlášení. A její slova nabrala na ostrosti! Jako by se Lucii v hlavě vše rozleželo a rozhodla se, že se nenechá nijak špinit. Rozepsala se na sociální síti, kde ji okamžitě začaly utěšovat stovky jejích fanoušků.

"Moji milí, musím reagovat na to, co dnes na svém facebooku napsal můj stále ještě manžel. Byla jsem obviněna osobou, která je mi nejdražší, ze lhaní. Následně čtu o svém životě všechno možné. Osočováni z nepravdy neumím přejít jen tak. Za vším, co jsem řekla, stoprocentně stojím a doufám, že pravda vždycky nakonec najde svou cestu na povrch. Mám teď dojem, že jsem celé ty poslední dva roky žila v jedné domácnosti jen s dvojníkem. Pravda je taková, že jsme do letošního června žili jako rodina, se vším všudy. Plnou moc o svém právním zastoupení jsem podepsala za přitomnosti notáře až poté, co vyšel manželův status na facebooku. Až poté, co mi manžel oznámil, že si sám najal rozvodového právníka. A to mu mohu samozřejmě doložit. Chápu, že laska může skončit. Tomášovi i jeho teď už přiznané lásce přeji vše dobré v jejich životě i sportovních kariérách. A budu doufat, že dopad toho všeho na naše děti bude co možná nejmenší. Vaše Lucie."

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií