Lucie Vondráčková vždycky tvrdila, že jejím jediným domovem je Česko. Ale kvůli manželovu angažmá v kanadské NHL trávila rodina čas za mořem. Po skončení sezony se vždy na několik týdnů všichni přesunuli domů, přece jenom tady oba mají rodiče a přátele.

Letošní prázdniny dopadly jinak, než všichni čekali. V pondělí 6. srpna Tomáš Plekanec na sociální síti oznámil konec jejich vztahu. „Já s Lucií bychom vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ napsal hokejista na svůj facebookový profil.

V noci se k rozchodu vyjádřila i Lucie. „Láska se ptá přátelství: ‚Proč jsi na světě, když existuji já?‘ ‚Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím,‘“ napsala na svůj profil na sociální síti. A k tomu přiložila fotografii z jejich svatby.

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Dnes dopoledne si Tomáš sbalil věci a z pražského Letiště Václava Havla odletěl do Kanady. Sám. Manželku a syny nechal v Čechách. Zatímco hokejista je už v letadle, zpěvačka opustila byt na Kavčích horách a odjela ke svým rodičům, kteří hlídají syny Matyáše a Adama. Na Lucii bylo vidět vyčerpání a ve tváři stopy po pláči. Včerejší „jednání o rozchodu“ bylo zřejmě pro herečku a zpěvačku vyčerpávající…

V úterý odpoledne pak Lucie poslal Blesku své vyjádření k celé situaci: „Na spoustu otázek ještě neznámě odpovědi, ale je neuvěřitelné, kolik lásky a podpory nám lidé z celé ČR posílají. Moc si toho vážíme a děkujeme. Teď jsou pro nás samozřejmě prioritou naše děti. Ještě jednou díky a posílám sílu všem, kteří jsou v podobné životní situaci.“

VIDEO: Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!

Fotogalerie
34 fotografií